Máquina de Afeitar | para Mascotas
Corta el pelo a tus mascotas sin gastar mucho dinero en centros especializados, con esta máquina de afeitar podrás hacerlo como un profesional en la comodidad de tu hogar.

5/5 Kertaalleen ehtinyt nyt tällä koiran trimmailla. Leikkaus oli todella vaivatonta, terä leikkasi hienosti ja eleettömästi. En edes huomannut että oli akkukäyttöinen, ilman piuhaa oli mukava tuo leikkely suorittaa! Edellinen trimmeri oli verkkovirtakäyttöinen, kalliimpi, mutta paljon huonompi. Ehdottomasti hintansa väärti, jos vain kestää pidempäänkin käytössä.
- Hämeenkyrö, Finland - ()
4/5 Laite ososttautui käteväksi käyttää. Aluksi koiramme kiemurteli ihmeissään, että mikä tuo surisija oikein meinaa, mutta nykyään selvästi oikein nauttii trimmauksesta. Helppo ja toimiva.
- Julkujärvi, Finland - ()
3/5 helt ok funkar bar. med tanke på priset är det helt ok att använda, batteriet är lite kort tid på men annars helt ok. kvalitetskänslan är inte på topp lite plastig
- Norsborg, Sweden - ()
5/5 Toimii hyvin takkuisellekin turkille. Tykkään, edullinen tosi tarpeeseen. Meillä kreikkalainen pitkäkarvainen pentu tuli, kasvatti suomiturkin ja kusessa oltiin. Nyt lähtee hyvin ennen kesää turkki, ei satuta, eikä revi.
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Toimi hurtalle iokein hyvin, piti ehkä vähän keskimääräistä leikkuria enemmän ääntä mutta loppu tulos oli kelvollinen. Hinta aika lähelle samaa kuin halpakaupoissa suomessa.
- Paihola, Finland - ()
4/5 Pieneen siistiminen erittäin hyvä, tassukarvat, korvat ja kuono.

Hinta kohdillaan. :)

Erittäin näppärä käyttää, kun ei tarvitse johtoon sekaantua.
- Kurjenkylä, Finland - ()

Máquina de Afeitar

para Mascotas

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Corta el pelo a tus mascotas sin gastar mucho dinero en centros especializados, con esta máquina de afeitar podrás hacerlo como un profesional en la comodidad de tu hogar. Viene con 3 diferentes tipos de cepillo para que puedas darle el acabado perfecto según el pelaje de tu mascota.

 

Especificaciones Técnicas:

  • Dimensiones: 150 x 43 x 30mm
  • Peso: 100g

 

Contenido del paquete:

  • 1x Trimmer
  • 3x Boquilla (12mm/9mm, 6mm/3mm, más delgada)
  • 1x Cepillo de limpieza
  • 1x botella de aceite de lubricación
  • 1x cargador de CA

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: