Barra Entrenadora | Entrenador Mascota
Te parecerá una linterna normal, pero en realidad libera un sonido que solo los animales como perros y gatos pueden percibir. Entrena a tus mascotas con esta útil barra entrenadora. No dañino para humanos.

4/5 Tilasin tuotteen kaverilleni. On kuulema ollut ihan hyvä ja toimiva. Muuta en voi oikein kirjottaa kun ei ole omakohtaisia kokemuksia tuotteesta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 hyvälaatuinen koulutustutka. toimivakätevä käyttää.
- Istunmäki, Finland - ()
3/5 Kissat kyllä huomasi mutta sakemanni 5kk ei tajunnut mitään, kokeilen tässä myöhemmin uudelleen. hyvä valo ainakin . ehkä sais olla paremmin roiskesuojattu.
- Hanko, Finland - ()
Joskus on kiva katsella ja jakaa kokemus muiden kanssa otetuista videoista. Samsung toimii Samsungin kanssa hyvin. Ei hinnalla pilattu. Siksi haluan tämän tuotteen. Myyjä ilmoitti tiotteen saapineeksi postiin ja antoi 3 päivää aikaa antaa arvostelu ja ansaita lahjakortti. Kyselin tänään postista. eikä tuotetta ollut vielä tullut. Siksi en voinut ottaa siitä kuvaa enkä videota, josta olisin saanut lisää bonusta. Ilkikurisen koiran omistajana olen pettynyt.
- Espoo, Finland - ()
1/5 Tämä on turha tuote, kun toi ultraäänellä varustettu koiran karkoitus ei toimi. En suosittele kenellekään tätä. Jos tulee tarvetta hankkia koiran karkoitin sen ostaa muualta.
- Outokumpu, Finland - ()
3/5 En tiedä kuuluisiko tästä tulla ääni jota ihmiskorva ei vaan kuule mutta meillä ei kyllä ääntä kuule koirakaan =D Eli ainakaan oma koira ei reagoi meillä tähän millään tapaa, taskulamppuna kyllä toimii ja taskussa kulkee lenkillä mukana niin näkee pimeässäkin kerätä tarpeet ojanreunustoilta..
- Kokkola, Finland - ()

Barra Entrenadora

Entrenador Mascota

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General

Te parecerá una linterna normal, pero en realidad libera un sonido que solo los animales como perros y gatos pueden percibir. Entrena a tus mascotas con esta útil barra entrenadora. No dañino para humanos. 


Contenido del paquete:

- 1x Barra Entrenadora
- 1x Manual (Ingles)

 


Garantía:

3 meses

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 11.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares