Cancelador de Ladridos | Collar para Perros
¿Tu mascota siempre está ladrando sin parar? Ya es hora que le pongas este collar, cada vez que tu mascota ladre, una vibración mínima no dañina pasara a su piel parando la acción que tu perro este haciendo.

2/5 Hmm, ajatus tuotteen toimivuudesta oli kyllä isompi. Ainakin tuo versio piippaa kun koira raapii kaulaansa tai hyppää, väliin piipailee muihinkin ääniin. Pelotehan siinä on parempi, kun koira ei tykkää koko härpättimestä niin on aavistuksen hiljempaa vekotin kaulassaan.
- Vääksy, Finland - ()
2/5 Paristojen laiton jälkeen toimii ja piippaus kuuluu melkoisen voimakkaana. Kaipaisin ohjeita tähän suoraan suomenkielisinä. Koiran korvia säälien olisi kiva tietää mikä asento olisi se sopivin vuffaavalle koiralle, ei häiritsisi naapureita. Hinta laatusuhde ok jos olisi ne selkeät ohjeet laitteen mukana. Kokeiltu vasta muutamia kertoja itse kotona ollen. Eli arvionanto on vielä hieman puuttellista, ensi vaikutelma keskivertoa.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Jo edesmennyt koiramme päätti jatkaa haukkumista tästä huolimatta mutta alussa hieman pelkäsi . Mutta eipä sitä haitannut sitruuna pantakaan :) eli toimii joillakin koirilla toisilla ei.
- Paihola, Finland - ()
1/5 I beskrivningen står det att det är ett vibrerande halsband, men så var inte den jag fick hem!

Det enda den gör är att den piper när min hund skäller, kliar sig och skakar på huvudet.
- Norsjö, Sweden - ()
3/5 Tilasin tämän mutta oli liian iso koiralleni! Mutta mitä olen nähnyt toiminnassa niin kätevä :) Tosiaan kannattaa olla varovainen jos pienelle rodulle meinaa et kun tuo on niin iso toi juttu tuossa eessä.
- Luopa, Finland - ()
1/5 Paketti oli kolhittu ja huono kuntoinen jo saapuessa. Tuoite ei toiminut, eikä sitä silloin pelasta halpa hinta. En suosittele kenellekkään. Kannattaa sijoittaa muutama kymppi enemmän laitteeseen joka toimii. Aivan täyttä kuraa...
- Helsinki, Finland - ()

Cancelador de Ladridos

Collar para Perros

★★★★★
★★★★★
19 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

¿Tu mascota siempre está ladrando sin parar? Ya es hora que le pongas este collar, cada vez que tu mascota ladre, una vibración mínima no dañina pasara a su piel parando la acción que tu perro este haciendo. 

Especificaciones Técnicas:

- Apto para todos los perros sin importar la raza o tamaño.
- Detecta vibraciones ladridos en la garganta
- Ajuste de sensibilidad
- Correa ajustable, elástica 20-40cm

Contenido del paquete:
- Collar
- Manual del usuario (Ingles)


Garantía:

3 meses