iPod/Iphone 3 | Cargador Dual
Para los que poseen un producto Apple y necesitan cargar sus dispositivos en el coche, este cargador será el indicado para ti. Solo tienes que conectarlo al encendedor de tu coche para empezar a cargar tu móvil o iPod.

4/5 Pakkaus piti sisällään sen mitä tuotekuvauksessa luvattiin. Laturin kuori on kovaa ja liukkaan tuntuista muovia. Mielestäni hinta on kohdillaan siihen nähden mitä pakkaus pitää sisällään. Laturi on ostettu lahjaksi ja mitään negatiivista en ole kuullut lahjan saajalta, joten oletan että on tuote on ollut mieleinen.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Tuotteen avatessa huomasin, että siinä olikin kaksi usb paikkaa mitä en ollut huomannut tilatessani tuotetta. Saa vaimonkin puhelimen ladattua samaan aikaan tai jotain muuta. Mukana tuotteessa olis Iphoneen sopiva 30 piikkinen laturin johto. Tuote on jämäkkä auton tupakansytyttimsessä eli ei heilu, kuten monet muut laturit. Laturin johto on 0,5m pitkä mutta riittää loistavasti autoon. Mikäli tarvitsee takapenkille asti johtoa, on syytä tilata pidempi. Valkoinen väri on kuin applella. Tuote toimii ja on käytännössä hyvä. Latausteho tuotteessa on hyvä ja nopea laturi ns. pikalaturi. Suosittelen kyllä jokaiselle, jonka tarvitsee autossa latailla elektronisia laitteita.
- Pori, Finland - ()
5/5 Todella hyvä ja hintansa arvoinen laturi. Johto hieman kankea ja hieman liian lyhyt. Ehkä alkukankeutta. Tosin myös Applen oma johto saman pituinen..
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Kesti juuri takuuajan, kunnes lakkasi toimimasta. Merkkivalo syttyy yms, mutta ei vaan lähde lataamaan.
- Pori, Finland - ()
Laturi oli juuri sellainen kun tuotekuvauksessa luki. Tuntuma on muovinen johtuen siitä, että se on muovia. Jämäkkä ja helppokäyttöinen. Myös liittimet menevät paikoilleen helposti.

Ainoana miinuksena on melkoisen kirkas sininen valo, joka pimeällä ajaessa haittaa näkemistä.
- Naantali, Finland - ()
4/5 toimii hyvin, laadukkaan tuntuinen. suosittelen.
- Järvenpää, Finland - ()

iPod/Iphone 3

Cargador Dual

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Para los que poseen un producto Apple y necesitan cargar sus dispositivos en el coche, este cargador será el indicado para ti. Solo tienes que conectarlo al encendedor de tu coche para empezar a cargar tu móvil o iPod.

Especificaciones técnicas:

- Compatible con iPod y iPhone 3G/3GS
- La tensión de alimentación de entrada de 12-24V DC
- Salida de tensión de alimentación de 5V DC 1000mA 2xUSB
- Sobrecarga de cierre automático


Garantía:

6 meses

Productos similares

Products you might be interested in: