Xiaomi Roidmi 2-osainen haaroitin autoon
  • Xiaomi Roidmi 2-osainen haaroitin autoon
  • Xiaomi Roidmi 2-osainen haaroitin autoon
  • Xiaomi Roidmi 2-osainen haaroitin autoon

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tarski
    Tarski (2016-12-04)
  • Foto del producto de Marika H.
    Marika H. (2016-10-11)

5/5 +++++++++++++++++++++++++++++++++Laadukas hyvä haaroitin. Ainut mikä huonoo ni tarra ei pysynyt kiinni. Muuten on hyvä ja laadukas. ++++++++++++++++++
- Ummeljoki, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän Xiaomi Roidmi 2S FM-lähettimen käyttöä varten, kun ei Fiat Croman tupakansytytin ollutkaan yhteensopiva FM-lähettimen kanssa vaikka siltä näytti. Haaroittimen mukana tulevalla tarralla sain virtalähteet nyt paremmalle paikalle pois keskikonsolista puhelinta ja navigaattoria varten.
- Pajulahti, Finland - ()
5/5 Hyvä 12v pistokejakaja, ja tällä saa monet laitteet toimimaan jotka eivät suoraan autossasi toimi (erilainen pää). Oli hyvä ostos kaiken kaikkiaan, suosittelen!
- Nivala, Finland - ()
4/5 Käytin Volvo V40 autosa, tilasin varmuuden vuoksi Xiaomin FM lähetintä varten, mutta ei ollut siihen tarpeellinen minun autossa. Mutta käytin tätä kun tarvitsin kylmälaukun samalla aikaa kiinni.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Laadukas tuote. Tarvitsin tätä, jotta pystyin käyttämään Roidmi bluetooth fm-lähetintä. Johtojen liitokset näyttää olevan hyvin suojattu erillisellä kumipehmennyksellä eli todennäköisesti eivät ihan pienestä vääntelystä mene poikki. Mukana kätevä tarra, jolla voit peittää toisen liitokse, jos et tarvitse.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Ostin tämän xiamomi roidmi 2s:n kaveriksi koska se ei suoraan käynyt autoni (passat 2008) tupakansytyttimeen suoraan. Mukana tuli myös kiinnitystarra joten sain tämän kätevästi kiinni matkustajanpuolelle.
- Imatra, Finland - ()

Xiaomi Roidmi 2-osainen haaroitin autoon

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

This product is currently unavailable from this warehouse
You can order from central warehouse in China

Or you can search for products
  • 30 day return policy

Garantía:

6 meses

Productos similares

Products you might be interested in: