Gafas de Sol Polarizados | Unisex
La luz del sol no llega al ojo a través de una línea recta, sino desde todas las direcciones posibles.

4/5 Omaan päähäni oikean kokoiset lasit. Muutaman viikon testin jälkeen ei vielä hirveästi naarmuja tai kulumisia. Suomestakin toki saa tähän hintaan samanlaisia laseja. Näiden mukana tuli toki kankainen suojapussukka.
- Paimio, Finland - ()
4/5 Hyvät peruslasit. Mukava pussi tuli mukana. Pienen käytön jälkeen pientä naarmua mikä on normaalia mutta sangat on kestävät ja käyttökokemusta ei haittaa. Ei ole mitään täysin laadutonta.
- Mikkeli, Finland - ()
3/5 Ihan keskiverto hinta/laatusuhde. Ei mitkään huippupokat, mutta polaroroid-linssi on käytännöllinen vesillä esim. kalastaessa. Hyvä puolihan näissä halpiksissa on, ettei hermot ja massit mene jois jäävät vaikka terassille :)) Vähän jäykät lasit mutta mielestäni linssit ihan laadukkaat.
- Riistavesi, Finland - ()
2/5 Autolaseiksi ajattelin. Oli aika retrot. Lasit olivat aika isot päässä, ei oikein istunut. En hirveästi odottanut tuotteelta. Lopputulos kuitenkin jäi vähän uupumaan toivotusta. Katsotaan josko tulee sopivia naamiaisia vastaan.
- Nurmijärvi, Finland - ()
3/5 Ostin veneilyyn, että näkisi pinnan läpi polarisoinnin ansiosta. Ei huomattavaa parannusta, mahtaako ollakkaan polaroidut, ainakaan värin vaalenemista ei huomaa kovinkaan helposti. Peruslasit. en suosittele jos vähäkin pulleeposkinen, kun hoikankin lärvin poskiin ottaa kii...
- Eteläinen, Finland - ()
1/5 Lasit tulivat nopeaa ja ehjinä. Ainoa ongelma oli etteivät lasit olleet samat kuin kuvassa eivätkä edes polarisoivat. Tämä saattaa olla poikeustapaus mutta silti suuri pettymys. Hinta tosin on kohtuullinen.
- Rovaniemi, Finland - ()

Gafas de Sol Polarizados

Unisex

★★★★★
★★★★★
18 Comentarios

La luz del sol no llega al ojo a través de una línea recta, sino desde todas las direcciones posibles. Se vuelve particularmente “desagradable” cuando se refleja en superficies planas, pues nos ocasiona fatiga visual y deslumbramientos; básicamente es un exceso de luz que quita visibilidad.

Estas gafas bloquea la luz del sol que llega a los ojos de forma horizontal, como por ejemplo la que se refleja en el mar, nieve, carretera y asfalto, y permite el paso a la luz vertical que se puede aprovechar para ver claramente.

8.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares