Morral Viajero
Este morral es ideal para estilo casuales, sal con tus amig@s de paseo o de campamento y lleva tus pertenencias en este divertido bolso.

5/5 Tässä hyvä ja kestävä reppu moninaiseen käyttöön.Itselläni kulkevat mukana niin frisbeet,juomapullo kuin eväätkin.Materiaali on mieluisan tuntuista vaikka on pelkästään t-paita ihon ja repun välissä,kantohihnat ovat leveät ja tsi tukevan tuntuiset,reppu ei niinsanotusti vatkaa selässä.Kaikenkaikkiaan todella hyvä ostos ja oon ollut tosi tyytyväinen,suosittelen kaikille,ylivoimainen reppu muihin samanhintaisiin verrattaessa.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Kiva perusreppu. Tulee mieleen vanhanaikaiset koulureput. Tuntuu myös vahvatekoiselta. Kaunis väri sävy. En vielä niin paljon ehtinyt käyttää että kestävyydestä voisin kertoa.
- Luvia, eurajoki, Finland - ()
4/5 Juuri oikeanlainen reppu omaan tarpeeseen ja hinta/laatusuhde ylitti odotukset. Ostin repun lähinnä käsimatkatavaroille lentokoneeseen. Tuli Kiinasta nopeammin kuin osasin odottaa.
- Helsinki, Finland - ()
Jämäkkä reppu. Mittojen puolesta sopii lentomatkalle käsimatkatavaroita varten. Monta taskua ja näppärästi remmikiinnityksissä myös neppi. Materiaali vaikuttaa kestävältä, eikä parin kuukauden jälkeen näytä vielä yhtään käytetyltä.
- Hyvinkää, Finland - ()

Morral Viajero

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Este morral es ideal para estilo casuales, sal con tus amig@s de paseo o de campamento y lleva tus pertenencias en este divertido bolso. El morral tiene varios compartimientos ya sea dentro o fuera del morral para que organices tus pertenencias de manera eficaz.

Especificaciones:

  • Material: Canvas
  • Dimensiones: 18x32x54cm
  • Colores: Negro, Verde Militar, Café, Azul

25.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: