Protector para Zapata del Flash | Cámaras DSLR/SLR
Esta cubierta protectora te servirá para proteger la zapata del flash en tu cámara, si no tenéis un flash externo o ningún accesorio compatible con esta parte, es mejor cubrirla para partículas de polvo o rasguños sucedan.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Nina T.
  Nina T. (2016-03-31)
 • Foto del producto de Eveliina P.
  Eveliina P. (2015-11-25)
 • Foto del producto de Kristian P.
  Kristian P. (2015-09-01)
 • Foto del producto de Tuomas T.
  Tuomas T. (2015-02-09)
 • Foto del producto de Joona R.
  Joona R. (2014-04-04)
 • Foto del producto de Ansuniina
  Ansuniina (2014-02-16)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Suojaa ja lisäksi on laiskan valokuvaajan onni. Jos et tykkää salamalla otetuista kuvista, niin automaattiasetukset päälle ja kuvan ottoon. Suoja estää salaman käytön ja automatiikka säätää kohtuullisen hyvät asetukset kuvaan.
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 hyvä suoja kameraan,varsinkin näin talvella ku kuvaan paljon ralleissa saa suojan paikalleen ettei mee nastat hajalle kamerasta.hinta laatu on ok
- Tuomikylä, Finland - ()
5/5 Tämä salamakengän suoja on ihan vastaava kuin Nikonin alkuperäinen. Oikein hyvä siis, ja ajaa asiansa, suosittelen. Eipä ole hinnalla pilattu myöskään.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tarvitsin kameraani salamakengän suojan jossa ei ole muuta kuin yksi taso. Tämä on juuri käyttötarkoitukseensa sopiva. Edullinen, istuu hyvin eikä lähde ottamatta pois.
- Viiala, Finland - ()
4/5 Kenkä sopi liianki tiukasti Nikonin järkkäriin, joutuu voimalla ottamaan pois sitten joskus. Toivottavasti irtoaa. Hintahan nyt oli aivan naurettavan halpa.
- Jokela, Finland - ()
5/5 Loistava tuote, sopii kuin valettu alkuperaisen (hukkuneen) osan tilalle. Hinta pienesta muovikappaleesta on tosin hieman korkea, mutta se ei maata kaada.
- Järvenpää, Finland - ()

Protector para Zapata del Flash

Cámaras DSLR/SLR

★★★★★
★★★★★
25 Comentarios

Esta cubierta protectora te servirá para proteger la zapata del flash en tu cámara, si no tenéis un flash externo o ningún accesorio compatible con esta parte, es mejor cubrirla para partículas de polvo o rasguños sucedan. Evita humedad y otros agentes que puedan dañar esta parte de tu cámara que puede afectar las funciones de tu flash externo.

Especificaciones:

 • Compatible con: Canon, Nikon, Samsung, Pentax, Olympus, etc.
 • No Compatible con: Sony y Minolta.
 • Color: Negro

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 3.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares