Pop LED Japonés | Reloj de Pulsera
Reloj con un diseño futurístico y moderno, tiene luces LED y su correa es trasnparente, no tiene mecanismo de seguro por lo que solo tienes que llevarlo como un pulsera.

4/5 Kellossa oli patterit purkautuneet. Vaihdoin uusiin pikku meisselillä. Ruuvin kierteet korkkaavat helposti, joten ei vesitiivis. Näyttää ajan napista ja sammuu automaattisesti. Pimeässä valaisee koko huoneen, joten herättää kirkkaudellaan yöllä.
- Kemi, Finland - ()
4/5 Hinta/laatu kunnossa. Kiva kädessä, ei paina mitään. Ihan riittävä pelkkään ajan katsomiseen. Patteri tuntuu kestävän, tosin mulla ei ihan joka päivä ole käytössä. Plussa myös siitä, että ei näytä ihan lelulta. Jotkut näistä halpiksista on kuin lasten kelloja.
- Hki, Finland - ()
2/5 Kellosta olivat paristot loppuneet tullessaan. Metsästin uudet, mutta en saanut enää takakantta kiinni. Jäi pidempi aikaiseksi projeksiksi hyllyyn. Muuten ihan kivan näköinen fashion-statement. -jh
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Kello oli liian pieni ranteeseeni, joten annoin sen äidilleni. Hän piti kovasti. Kello itsessään vastaa hintaansa täysin, eli kovin on heppoisen oloinen ja painoinen.
- Kouvola, Finland - ()
1/5 Arvosana 1 tähti koska en saanut mitään irti kellosta. Jouduin avaamaan 4 ruuvia kun etsin vikaa ja se kyllä näkyykin... Poika pettyi kun kello meni suoraan roskikseen, en viitsi ruveta edes palauttamaan mokomaa.
- Porvoo, Finland - ()
2/5 Kivannäköinen kello, mutta vähän liian kapea kaari. Ei mahdu ranteen ympärille normaalin kellon tavoin vaan pitää olla kellotaulu "sivussa". Toimii kuitenkin koristeena hyvin.
- Kuopio, Finland - ()

Pop LED Japonés

Reloj de Pulsera

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:
Reloj con un diseño futurístico y moderno, tiene luces LED y su correa es trasnparente, no tiene mecanismo de seguro por lo que solo tienes que llevarlo como un pulsera. Lee la hora de una manera única.

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: