Tiras de 14 Luces LED para Bicicleta
Decora tu bicicleta con estas tiras de luces LED, podrás colocarlas alrededor del marco de tu bicicleta y pégalos en su lugar al despegar la cinta trasera incorporada.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Jukka Y.
    Jukka Y. (2015-11-12)

4/5 Tuoteen ledit ovat kirkkaita ja ledeihin saa eri toimintoja. Kiinnitykseen on tarrapohja sekä mukana tuli pari nippusidettä. Tuotetta en ole vielä pyörään asentanut mutta en usko tarrapinnan pitävän Suomen olosuhteissa. Tosin nippusiteillä saa varmasti kiinni. Pienellä nikseillä tuotteesta saa varmasti kelpon ja lapsen pyörästä saa näkyvän pimeällä ilmalla. Ei sovi kuitenkaan unohtaa eteen ja taakse valoja.
- Pori, Finland - ()
4/5 Fillariin jouluvalot! Mielenkiinnosta ja halvasta hinnasta johtuen tilasin kaksi settiä ledivaloja fillarin runkoon asennettavaksi. Asennus helppoa valoissa olevien tarrojen avulla, ja patterikotelon saa nätisti runkoon kiinni mukana tulevilla nippusiteillä. Patterikotelon suojapussin pohjaan puhkaisin rei'ät, että sain piuhat vedettyä alakautta ulos ja virtanapin paremmin hollille. Virtanapin toiminnassa on parantamisen varaa, tämä on sitä huonointa "made in China"-osastoa.

Toimintoja on kolme: kaksi eri vilkkumoodia ja yksi kiinteä valomoodi. Jos näillä valoilla varustettua fillaria ei autoilija näe, on hän sokea!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 kirkkaat ledit hyvä ostos kannattaa ostaa on hienot valot on pyörässä kiinni kaikki vastasi odotuksia 5/5 hinta ja laatu on hyvä ledit ovat hyvät
- Tervakoski, Finland - ()
4/5 Onhase mahtava juttu pikkupojalle saada kuveledit pyörän sivuille.Nyt on varmaa että hän tulee huomatuksi liikenteessä ja turvallisuus taso kasvaa.Ainoa miinus,joku pitkäkyntinen voi haluta valot itselleen,siksi pyörä on pantava visuun talteen ajon jälkeen.
- Sotkamo, Finland - ()

Tiras de 14 Luces LED para Bicicleta

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Decora tu bicicleta con estas tiras de luces LED, podrás colocarlas alrededor del marco de tu bicicleta y pégalos en su lugar al despegar la cinta trasera incorporada. Una vez en su lugar, coloca baterías y date una vuelta en tu vecindario, veras como te pueden ver sin ningún problema hasta en la zona mas oscura. Puedes colocar la caja de la batería en la bolsita incluida en el paquete.

Especificaciones:

  • Opera con 2 baterías AAA

Products you might be interested in: