Porta Botellas para Bicicletas | Ajustable 27.2mm
Este soporte para botellas es ajustable en su diámetro y podrás llevar tu botella de agua contigo cuando salgas de paseo en tu bicicleta.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Petteri L.
  Petteri L. (2017-02-28)
 • Foto del producto de Petteri L.
  Petteri L. (2017-02-28)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-03-09)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-03-09)
 • Foto del producto de Janne O.
  Janne O. (2014-08-04)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Ihan asiansa ajava lisähärpäke polkupyörään, helposti asennettavissa ohjaustankoon. Vaan jos siinä on olemassa jo kori, niin aika ahtaaksi asentaminen. Muuten ihan kelpo vekotin ja edullinen ostos.
- Vääksy, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote pyörään jossa ei saa tavallista telinettä mahtumaan runkoon kiinni tai on muuten tiellä. Ainakin normaali ajossa pysyy hyvin mukana.
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Hieman kookas tai sitten vika on minun tai polkupyöräni mitoissa. 80km poljennan loppupuolella alkoivat ylämäet painaa, sillä en kyennyt polkemaan pystyasennossa (polvet hakkasivat telineeseen). Hieman liian leveä omille juomapulloilleni. Helppo asentaa ja pysyi tukevasti, siitä plussaa.
- Lahti, Finland - ()
4/5 ihan laadukkaan olonen,mut ihmetteln,ettei kiinitys osaa voi kääntää normisti sivuttain,että sais vaika satula alla olevaan pukteen (ei satulapukti) niinku ennenvanhna,tai ala tankoon.Nyt vaan laitettava ohjaus tankoon..paitsi jos haluaa niin,voi toimiii sillen ,et jos kääntää kiinnnitysosan (pari kuusiokolo ruuvii) ja kiinniittää vain yhel kuusiokolo ruuvil kiinni kiinitys.osan poikittain telineeseen..niin sit sais muuallekin ku ohjaustankoon,mis jo valmiina mittarii jne..ahasta tulee..tosin siisn pullo heti käsil..miten haluaa..ite taidan tuunata vähän..Hammastus kiinnitysosas,mut näyt vähän pinelle,et kuinka paksuu tankoo käy..ja aika

jäykkä osa pullolle,tukeva siis,mut ei ole kauhean isolle pullolle tehty suoraa..voi joutuu vääntää aika paljon,et mahtuu..mut ei kyl varmaa mene poikki,sen verta tukevan tuntunen metalli.Testailen lisää..kirjotan sitten taas..
- Lahti, Finland - ()
5/5 Tuli aika-ajotankoon ja toimii. Yksi tähti jäi uupumaan kiinnitysruuvin jenkojen pehmeyden takia. Joutui vaihtamaan pienen läpipultin, koska en jenka meni ensiasennuksessa.
- Kangasala, Finland - ()
4/5 ostin kaksi toinen on kuvan mukainen ja toinen hieman pidemmällä lipalla varustettu ja kullan värinen tosin ei vaikuta toimintaan millään lailla. mahdollisesti kestäviä pelejä molemmat, kiinitys pulttien pituus hieman jäänyt huomioimatta.
- Laukaa, Finland - ()

Porta Botellas para Bicicletas

Ajustable 27.2mm

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Este soporte para botellas es ajustable en su diámetro y podrás llevar tu botella de agua contigo cuando salgas de paseo en tu bicicleta.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 27.2mm ajustable
 • Material: Aluminio
 • Peso: 80g

Products you might be interested in: