Muelles de Expansión de Pectorales
En ocasiones no tenemos tiempo de ir al gimnasio, pero queremos mantener la figura. Con estos muelles metálicos podrás ejercitar tus músculos pectorales. Tiene cinco muelles metálicos y mangos plásticos que facilitan el agarre.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Mrop
    Mrop (2014-07-14)

5/5 Huumorimielellä ostin, kun eihän tämän hintainen nyt voi olla hyvä... järkytys oli suuri kun ei paukku riittänyt alkuunkaan venyttää vehjettä edes alustavasti. Jousia vähemmäksi ja sitten alkoi jännittää kestääkö laitteen muoviset osat. Nyt useamman käyttökerran jälkeen on pakko myöntää olkapäät kipeänä, että vehje toimii ja hyvin toimiikin. Mukana kuvallinen ohje kolmeen perusliikkeeseen. Extrana kädensijoissa sormille omat vastukset. Ei todellakaan mikään turha ostos!
Skotti - Vantaa, Finland - ()
5/5 Tilasin vastusnauhat harjoitusmielessä, ja paketissa oli kestävän näköinen laite. Sellaisenaan laite vaatii todella voimia, mutta poistamalla nauhat voit pienentää vastukset. Näin se sopii erikuntoisille käyttäjille. Pieni miinus on se, että nauhat helposti tarttuu ihoon tai hiuksiin, joten se ei sovi kaikille liikkeeille

Laite on ollut käytössä nyt kuukauden ilman ongelmia.
Patrik S. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin hetken mielijohteesta, kun oli halpa :)

Tuote on kiiltävää ABS muovia ja perus teräsjouset.

punainen kahva on ilmeisesti sormivoiman harjotteluun ja sitten tuota pitäisi osata venytellä oikeaoppisesti.

Paketin kyljessä on kolme treenausohjetta ja sika lihaksikkaita ukkoja, tämä löllömaha ei kuitenkaan yhden illan jälkeen kuitenkaan näyttänyt vielä samalta :)

jouduin poistamaan 3 jousta jotta tuli jotain järkeä tuohon vetoon, eli varmasti riittää reenattavaa, vaikka ois hieman enemmän jerkkua käsissä.

Käytettävyys 2 koska noin 8/10:stä jokin karva tai nahka tai t-paita jää tuonne jousien väliin, kun kädet palauttaa pännistä :)
Mrop - Pori, Finland - ()
4/5 Toimiva ja sopivan jämäkkä
Mika L. - Pori, Finland - ()

Muelles de Expansión de Pectorales

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

En ocasiones no tenemos tiempo de ir al gimnasio, pero queremos seguir manteniendo la figura. Con estos muelles metálicos podrás ejercitar tus músculos pectorales. Tiene cinco muelles metálicos y mangos de plástico que facilitan el agarre.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 66cm

12.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 19.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares