Máscaras Airsoft
Si te gustan los juegos de Paintball, pues esta máscara es la ideal para ti. Protégete de bolas de pintura que puedan ir directo a tu cara, causando accidentes no muy deseadas.

5/5 Oikein mainio hankinta hintaansa nähden. Ajaa asiansa ja voi käyttää myös pilailumaskina vaikka jonkin hupun kanssa. En löydä huonoa sanottavaa eikä hintakaan tunnu olevan liian korkea.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote ja helppo käyttää. Hinta/laatu on hyvä. Pojalle airsoft peleihinsuojaksi ostettu. Kannattaa ostaa aloittelialle. Näyttää olevan kestävä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 On kokeiltu ja hyväksi todettu. Kiristyy ja istuu hyvin. Täytyy ostaa toinenkin !

Tuote on hyvälaatinen hintaan verrattuna joka on kyllä edullinen.
- Laihia, Finland - ()
4/5 Asiallisen tuntuinen maski. Ei ole vielä ollut käytössä, mutta ensikokeilulla tuntui ainakin miellyttävämmältä kasvoilla kuin aikaisemmin käytössä ollut Motonetin maski, josta jouduttiin kaulasuojus irrottamaan heti uutena, kun se ei soveltunut lasten kaulalle.
- Huissi, Finland - ()
4/5 Pojalla käytössä ja kovasti on tuosta pitänyt. Verkko kestänyt eikä huurru kuten pleksimalliset. Laadusta/kestävyydestä ei vielä tietoa, mutta 10+ tuntia nyt on ainakin hyvin pelittänyt.
- Akaa, Finland - ()
4/5 Tuote tuli hieman viallisena, mutta saatiin helposti korjattua, Helppo käyttää. Suojaa hyvi. Ei hankaloita näkemistä.
- Lempaala, Finland - ()

Máscaras Airsoft

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy

Si te gustan los juegos de Paintball, pues esta máscara es la ideal para ti. Protégete de bolas de pintura que puedan ir directo a tu cara, causando accidentes no muy deseadas que puedan dejarte morados o hasta cegarte de por vida. La máscara te permitirá ver a tu enemigo, a la vez que te protege de proyectiles indeseados.


Especificaciones:

  • Material: Caucho, Malla de metal
  • Color: Negro y Verde
  • Dimensiones: 22x18.5x5cm

Garantía:

1 meses

6.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 9.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: