Guantes para Deportes
Estos guantes se pueden usar para cualquier tipo de deporte, ya sea cuando andes en tu bicicleta, levantando pesas o en juegos de Paintball.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Santtu M.
    Santtu M. (2014-06-20)

4/5 Hanskat tulivat nopeasti ja ovat parempilaatuiset kuin odotin. Ainut ongelma on suomen kesä niin näitä ei ole kuin pari kertaa käytetty. Jos sää lämpenisi niin uskoisin että ostos oli hyvä.
- Jämsä, Finland - ()
4/5 hintansa väärtit. halpuuden huomaan muutamissa saumoissa, mutta kyllä nämä asiansa ajavat. sopivat kesäiseen pärtsäilyyn. ainakin rystysille hyvä suoja.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Hyvin suojaa rystysiä kovemmassa menossa. Suosittelen.
- Varkaus, Finland - ()
5/5 Jämäkät moottoripyörähanskat ilmanottoaukoilla. Pysyy hyvin kädessä, muttei heikennä puristusvoimaa kahvoista. Ihan mukavat ajellessa. Suosittelen ++++
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Monikäyttöiset hanskat. Itse en airsoftia harrasta, mutta hyvät varmaan siinäkin. Ajohanskoina myös hyvät, koska suojaa tavallisia käsineitä paremmin. Hinta saisi olla matalampi.
- Kausala, Finland - ()
4/5 Ostin ajohanskoiksi mönkijäkäyttöön. Rystysiä suojaa hyvin ja käteen istuu ihan Ok. Kättä puristaessa nyrkkiin ottaa sormien välistä koska ehkä vähän liian pieni tuo tilaamani M koko. Itselläni M kokoinen käsi, olisi pitänyt ehkä ostaa L koon hanska.
- Lapijoki, Finland - ()

Guantes para Deportes

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • 30 day return policy

Estos guantes se pueden usar para cualquier tipo de deporte, ya sea cuando andes en tu bicicleta, levantando pesas o en juegos de Paintball. La tela durable y regiones plásticas en los nudillos te protegen de arrastres o golpes que puedas presentar cuando te caigas. Con bandas ajustables en las muñecas, podrás acomodar los guantes a tus necesidades.


Especificaciones:

  • Color: Negro
  • Dimensiones:
  • Ancho de la Palma (cm)
    M 8-9 / L 9-10 / XL 10-11
  • Elástico es la parte de los dedos.  

Garantía:

1 meses