Poncho Impermeable | Para Moto
Alístate para los días lluviosos, ya no tendrás que dejar tu motocicleta atrás en tu garaje cuando este lloviendo, solo tienes que colocarte este poncho impermeable que cubre parte de tu motocicleta para que no te mojes.

5/5 Todella hyvä tuote. Itse ole käyttänyt polkupyörän kanssa tätä sadeviittaa ja saa kätevästi pyöräkorin ja osittain pyörälaukun sateelta piiloon. Läpinäkyvän muovin läpi näkee kätevästi pyörämittarit ja puhelimen. Lipan suojaa hyvin vesisateelta ja tarvittaessa voi vetää kasvon eteen estämään vesipisaroitten tulon kasvoille. Polkiessa viitan takaosa on kätevästi irti selässä hiostamasta selkää, joka tavallisen sadetakin kanssa ongelma ja suojaa osittain takana olevaa pyörälaukkua sateelta. Viitta saisi olla n. 30 cm pitempi, niin peittäisi paremmin pyöräkorin ja pyörälaukun.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Pyörätuolipotilaan on mahdoton pitää sateenvarjoa ja pyörittää manuaalista tuolia samaan aikaan, joten tämä tuote on loistava! Väri oli vaan inhoamani sininen, vaikka sieltä olisi löytynyt kiva vaaleanpunainenkin....väriä kun ei saanut itse valita.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Olisi saanut olla pidempi etukappale sadeviitassa. Myös sivuilta olisi saanut olla leveämpi, ei suojaa ravalta invamopolla ajaessa. Mutta jos vittaa ei laita ohjaustangon päälle, eli antaa roikkua vapaana alhaalla, suojaa jonkun verran jalkoja. Mitat ei pitäneet paikkansa, oli pienempi. Laadukkaalta vaikuttaa, ei pelkkää muovia. Huppua en saa pysymään päässä. Mutta kuitenkin ihan kannattava ostos hintaansa nähden.
- Helsinki, Finland - ()

Poncho Impermeable

Para Moto

★★★★★
★★★★★
3 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Alístate para los días lluviosos, ya no tendrás que dejar tu motocicleta atrás en tu garaje cuando este lloviendo, solo tienes que colocarte este poncho impermeable que cubre parte de tu motocicleta para que no te mojes. Son durables y reusables, diseñados especialmente para motocicleta y bicicletas.

Especificaciones:

  • Dimensiones: Aprox. 150X135cm

Products you might be interested in: