Herramienta Supervivencia | Chispas
Herramienta muy útil para cuando necesites crear chispas equivalentes que te permitirá crear fuego. Si tienes miedo de no poder localizar esta barra en la oscuridad, no te preocupes, su base brilla en la oscuridad.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Leo H.
  Leo H. (2015-02-09)
 • Foto del producto de Leo H.
  Leo H. (2015-02-09)
 • Foto del producto de Lauri J.
  Lauri J. (2014-10-28)
 • Foto del producto de Mathias
  Mathias (2013-12-27)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Sytytin toimii hyvin, kunhan olet ensiksi raaputtanut pois suojakerroksen. Sopivan sytykkeen kanssa noutio syttyy mukavasti. Tosin jos kaasusytkä on mukana niin käytän toki mielummin sitä..
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erinomainen laitos pitää mukana kaikenlaisilla mökki-yms eräilyreissuilla siltä varalta että muut tulentekovälineet ovat lopussa tai kastuneet. Antaa yllättävän hyvät kipinät, joskin vaatii vähän opettelua, itse käytetty sytykkeinä kuivaa heinää tai paperisilppua
- Imatra, Finland - ()
5/5 Olen itse takonut itselleni tulusraudan korkeahiilisestä teräksestä, ja se tekee kunnon kipinää. Mutta tämä sytytystyökalu yllätti! Ensin ei tapahtunut mitään, mutta kun tajusin käyttää enemmän voimaa riittävän kitkan aikaansaamiseksi, olin lentää persiilleni! Aivan mahtavat kipinät! Jos tällä ei saa tulta aikaiseksi, on vika kyllä ukossa.
- Pohjankuru, Finland - ()
4/5 Tuote oli sitä mitä se lupasikin, eli tulukset. Toimivat ihan odotetunlaisesti, eli saa hyvin iskemään kipinää - heti kun ymmärtää että miten homma toimii. Mukaan kun ei tullut minkäänlaista ohjetta, jota ainakin minä kyllä olisin kaivannut kun en ole aiemmin tuluksia käyttänyt. Mutta yrityksen ja erehdyksen (ja googlen) avulla opin minäkin näitä käyttämään, ja nykyään ovat aina mukana retkelle lähdettäessä, kaiken varalla.
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 Partiolaiselle ostettu ylläri. Pienellä harjoittelulla kipinöiden lennättäminen onnistuu mutta sytyttäminen on todella vaikeaa. Vaikeus ei siis ole sytytystyökalun vika, vaan kipinällä sytyttäminen vain sattuu olemaan kohtuullisen vaikea suoritus..
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Mukavan jykevä, mutta silti sopivan kokoinen kipinäosa(2x paksumpi kuin vanha retkeilykaupasta ostettu joka katkesi). Raapaisimessahan on n.7mm mutteri avain joka toimii pullonavaajana, 5cm mitta-asteikko ja kärjessä tietenkin raapaisin. Kipinäosan ja raapaisimen välissä sopivankokoinen naru jotta kipinöitä saa tehtyä helposti. Kipinät isoja ja niitä paljon, mutta kuten aina tuluksilla tulta tehdessä raapaisuja pitää tehdä aika monta peräkkäin, jotta saa paparinpalan syttymään ja sillä vähitellen isompaa ja tiheämpää materiaalia. Tulen tekoa kannattaa harjoitella kotipihassa ja vaikkei haluaisi tulta tehdä kipnät on hienoja.
- Jyväskylä, Finland - ()

Herramienta Supervivencia

Chispas

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Herramienta muy útil para cuando necesites crear chispas equivalentes que te permitirá crear fuego. Si tienes miedo de no poder localizar esta barra en la oscuridad, no te preocupes, su base brilla en la oscuridad.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 106mm