Bolso Mensajero Pequeño | para Caballero
Bolso multifuncional que te servirá para llevarlo en tu día a día, lleva tus pertenencias en ella como móviles, cuadernos, libros, cámaras entre otros.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Eino M.
  Eino M. (2018-08-20)
 • Foto del producto de Markku S.
  Markku S. (2017-05-11)
 • Foto del producto de Markku S.
  Markku S. (2017-05-11)
 • Foto del producto de Janne S.
  Janne S. (2017-01-09)
 • Foto del producto de Janne S.
  Janne S. (2017-01-09)
 • Foto del producto de Anssi K.
  Anssi K. (2015-11-21)
 • Foto del producto de Timo J.
  Timo J. (2015-01-25)

5/5 E-Villeltä Kiinasta tilaamani laukku tuli tänään. Lähetyksestä kului 20 päivää, joka ei edes tuntunut pitkältä, sillä tiesin laukun sieltä tulevan. Se tuli kirjeenä suoraan omaan postilaatikkoon, joten ei tarvinnut mistään käydä hakemassa. Paketti oli kunnossa ja sen sisältämä laukku oli sellainen, mitä sen odotinkin olevan. Riittävän vaatimattoman näköinen, sillä en halunnutkaan mitään edustus laukkua, vaan käytännöllisen lähes päivittäin tarvitsemani työlaukun. Vetoketjut olivat hieman tahmeat, mutta pari pisaraa ohutta öljyä teki niistä liukkaasti toimivat. Vetoketjut ovat laadukkaat ja nepparit hyvin asiallisia. Tilaa laukussa on sopivan riittävästi. Sisään mahtuu tabletti, ehkä myös läppäri ja A4 kokoisia muistiinpano kansioita. Olen tyytyväinen hinta/laatusuhteeseen ja suosittelen tätä tuotetta.
- Palokka, Finland - ()
5/5 Työ laukkauna ja vapa-ajan laukkuna, vallankin erinomainen ysin arvoinen, vielä kun olisi ollut irroitettavalla olkahihnalla niin olisi irronnut 10+. tuotteessa ei ole mitään mistä alkaisin sitä moittia paitsi tää että siinä ei ole irroitettavaa hihnaa, mutta se on kuitenkin pieni moite näinkin monipuolisesta laukusta. ole erittäin tyytyväinen kyseiseen laukkuun ja muutama tuttuni onkin jo kysellyt että mistä olen laukun hommannut, ja olen voitunt iloisesti ja hyvillä mielin mainita että e-villestä netin kautta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Näppärä laukku päivittäiseen käyttöön padille, puhelimille ja yms tavaroille. Ollut 1,5v päivittäisessä käytössä ja edelleen kuin uusi. Suosittelen!
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvä ja näppärä laukku. Mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Hyvä ostos ja matkoilla todella hyvä lentolaukku.

Hinta laatu suhde kohdillaan. Voisi tilata toisenkin laukun.

Laatu kestävää kangasta ei kyllä heti rikki mene.
- Vihtavuori, Finland - ()
5/5 Erittäin asiallinen pienehkö laukku. Ei kuitenkaan liian pieni, mutta ei myöskään liian iso. Eli siis juuri sopiva. Sisään mahtuu pieni läppäri, pari juomapulloa, laturi tai useampi, avaimet ja tilaa jää vielä runsaasti. Löytyy iso etu- ja takatasku, pieni "avaintasku" ja sisällä myös pientä lokerointia. Mielestäni loistava tai ehkä jopa käsittämättömän hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen lämpimästi!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin tämän näppärän kokoisen laukun läppärilaukuksi vaikka eihän tämä mikään varsinainen läppärilaukku olekaan. 13 tuuman läppäri sopii tuonne kuin hansikas ja mukaan mahtuu myös laturit. Tuo laukku on yllättävän paksu, joten läppärin lisäksi sinne menee aika paljon tavaraa. Sisäpuolella on yksi iso tasku ja kaksi pienempää missään näissä ei ole nappia tai vetoketjua joten saa nähdä miten niissä pikkutavarat pysyvät. Kaikki vetoketjut ja napit toimivat ja muutenkin laatu tuntuu olevan hintaan nähden oikein hyvin kohdallaan.
- Pirkkala, Finland - ()

Bolso Mensajero Pequeño

para Caballero

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

 • Tax free
 • 60 day return policy
Bolso multifuncional que te servirá para llevarlo en tu día a día, lleva tus pertenencias en ella como móviles, cuadernos, libros, cámaras entre otros.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 28x11x33cm
 • Correa: Ajustable
 • Material: Poliéster

21.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 28.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs

Productos similares

Products you might be interested in: