Guante de masaje | Bolas mágicas
Masajea tu cuerpo con este guante de masaje. Las bolas mejoran tu circulación y es excelente si tus músculos te duelen. Libera tu estrés y cansancio en cualquier momento, en casa, trabajo, o en camino. Lo puedes usar en la mano derecha o izquierda.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Henna Marjukka V.
    Henna Marjukka V. (2014-01-19)
  • Foto del producto de Henna Marjukka V.
    Henna Marjukka V. (2014-01-19)

4/5 Olen käyttänyt tuotetta kotioloissa mm.hartioiden ja jalkojen hierontaan.Tuote on toiminut erinomaisesti.Suosittelen tuotetta.Tuote vastasi odotuksia.Suosittelin tuotetta vapaaehtoisporukalle ja moni halusi tilata tuotteen
- Heinola, Finland - ()
5/5 Käytän hierontakäsinettä hevosellani, joka nauttii siitä suunnattomasti. Kertoo kehonkielellä miten ja mistä käsitellä. Erittäin hyvä apuväline pitämään heppa kunnossa.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Tämä on aivan loistava! Erittäin hyvä hieromaan jaloista jumit juoksulenkin jälkeen ja tällä on mukava hieroa myös kumppanin selkää. Jos käyttää hierontaöljyä niin tämän saa myös pestyä. Hyvä itselle tai lahjaksi.
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Hierontakäsineellä on hyvä hieroa olkapäitä,niskaa ja sääriä. Kun istuu paljon on ihanaa hieroa jäykistyneitä selkälihaksia. Hinta laatu suhde ön kohdallaan.
- Evitskog, Finland - ()
5/5 Testasin tätä kaveriini ja tästä on kyllä hyötyä ;) Suosittelen tätä kaikille, jotka haluaa hieroa itseään tai kavereitaan. Testi osoitti kiistatta, että tämä on toimii samalla tavalla kuin hierojan käsi.
- Outokumpu, Finland - ()
5/5 kätevä käyttöinen pieni hieronta käsine
- Istunmäki, Finland - ()

Guante de masaje

Bolas mágicas

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Masajea tu cuerpo con este guante de masaje. Las bolas giran 360 grados, y mejoran tu circulación. También es excelente si tus músculos te duelen. Libera tu estrés y cansancio en cualquier momento, en tu casa, trabajo, o cuando vayas en camino. Lo puedes usar en la mano derecha o izquierda.
 
Masajea de 3 a 5 minutos, y hasta 10 minutos para un mejor efecto. Comienza de arriba hacia abajo: primero la cabeza y el cuello, después los brazos, espalda, torso, piernas y finalmente los pies. Al utilizarlo en la cabeza hazlo con menos fuerza. Se puede lavar pero sécalo al aire libre cuando el tiempo no esté húmedo.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 16 x 14,5 cm
  • Peso: 320 gramos
  • Material: silicona, metal

6.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 9.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares