Bioclean | Bola de Lavar
Limpia eficazmente la ropa sin detergente y en agua fría. Su efecto antibiótico elimina bacteria y olores. Deja la ropa con un agradable olor a limpio. Preserva los colores firmes y la elasticidad de las fibras.

5/5 Uskomatonta kyllä, mutta toimii. Ei anna ylimääräisiä tuoksuja pyykkiin ja puhdasta tulee. Vaimo oli skeptinen, mutta on joutunut myöntämään, että toimii.
- Ylämylly, Finland - ()
5/5 Pesupallo on erinomainen keksintö.

Pyykistä tulee puhdasta eikä ole turhia tuoksuja(muuta kuin puhtaan tuoksu).

Pesuteho on riittänyt pitkään. Toinen palloista toimii edelleen vaikka tilauksestani on kulunut jo 2 1/2 vuotta.
- Turku, Finland - ()
5/5 Pesupallo on verraton tuote, jonka tehon uskoo vasta kun on sitä itse käyttänyt!! Ei tosiaan tarvitse alvariinsa kantaa kaupasta pesu- ja huuhteluaineita. Riittää kun silloin tällöin muistaa 'antaa pallolle aurinkoa'. Se hoitaa moitteetta tehtävänsä. Pesutulos on yhtä hyvä kuin perinteisillä pesuaineilla. Lisäksi pyykki on kuohkeaa ja se tuoksuu todella raikkaalle. Monta vuotta olen käyttänyt ja olen todella tyytyväinen! Tätä en vaihtaisi!!
- Korpilahti, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt pesupalloja ennenkin kuin tilasin täältä. Pesen näillä niitä vaatteita, joita joutuu pesemään päivittäin.
- Vantaa, Finland - ()

Bioclean

Bola de Lavar

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Limpia eficazmente la ropa sin detergente y en agua fría. Su efecto antibiótico elimina bacteria y olores. Deja la ropa con un agradable olor a limpio. Preserva los colores firmes y la elasticidad de las fibras. Obtiene blancos brillantes sin uso de blanqueadores. Al no usar jabón no requiere ciclos de enjuagado, estas características ahorran gran cantidad de electricidad y agua.

Products you might be interested in: