Brocha de Vapor

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tarja G.
    Tarja G. (2016-06-04)
  • Foto del producto de Tarja G.
    Tarja G. (2016-06-04)

4/5 Hankalan muotoinen käyttää alkuun, mutta kun tottui, niin käyttö tuntui ihan helpolta. Toimii vieläkin kolmen vuoden jälkeen, mutta jostain syystä jäänyt käyttämättä.
- Siuntio kk, Finland - ()
4/5 Vähän on "kiinalainen vermes" mutta niin oli hintakin
- Lohja, Finland - ()
2/5 Tilasin lahjaksi ja ei tuollaista voi antaa, kun sähköpuoli/pistoke on sellainen "vaihda, säädä"-hässäkkä. EN tilaisi, vaan panisin kympin kaks lisää parempaan..
- Kauttua, Finland - ()
3/5 Aluksi tuntui, että on niin heppoinen vehje, että pitää laittaa kumisaappaat jalkaan ja kumihanskat käteen.

En tykkää silityshommista ollenkaan, enkä ryttyisistä verhoista. Tämä oli pelastukseni.

Silitin vaatetelineen päällä tehdastaitokset pois puuvillaverhoista. Vedin toisella kädellä verhoa suoraksi ja silitin oli toisessa kädessä. Ei ollut kovin nopeaa, mutta toimi.

Olki mielestäni niin helppokäyttöinen, että ei tarvinnut ohjekirjaa. Uskoisin, että tämä on vaatteiden siistimiseen hyvä värkki.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Näppärä laite, tuli sileää. Hiukan isokokoinen tällaiseksi laitteeksi mitä vastaavia nähnyt mutta hoitaa hommansa niin eipä siinä mitään :)
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Vaikuttaisi toimivan. Pisteitä pudottaa se, että mukana ei ole mitään selkeää ohjetta laitteen käytöstä ja/tai ominaisuuksista. Kiinankielinen voi olla hyvä jos osaa kiinaa, mutta vihkosen englanninkieliset osat vaikuttavat konekäännökseltä eivätkä ole suurelta osalta ymmärrettävää kieltä.

Rakenne hieman heppoinen ja varsinkin punaisen kytkimen avulla "irroitettava" liikkuva osa ei varmaan kestä kauaa. Kyseisen osan merkitys laitteen toiminnalle on jäänyt täysin arvoitukseksi puuttuvan ohjeistuksen takia. Yritä-erehdy tutkimusmenetelmä ei ole tuottanut tulosta.
- Riihimäki, Finland - ()

Brocha de Vapor

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

SteamBrush una brocha con vapor que limpia y plancha tu ropa en una sola pasada. Es más fácil de usar que una plancha normal que deja marcas cuando lo doblas. El mango es removible y actua como un contenedor para el agua. Solo tienes que enchufar tu brocha, apretar el gatillo y pasarlo por tu ropa o cortinas.

 

Garantía:


Este producto tiene 3 meses de garantía.


Products you might be interested in: