Repelente Eléctrico de Roedores
Mantén tu lugar de trabajo, hogar u almacén libre de roedores con este repelente eléctrico

4/5 Koska meillä ei ole enää kissaa hiiret ja myyrät valtaavat mökkiämme. viime kesänä myyrät söivät kaikki mansikat heti niiden kypsyttyä. Vielä en tiedä toimivuudesta mutta heti aijon kokeilla jo viikonloppuna. Tuntuu mukavmmalta pelotella ne pois kuin myrkyttää.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Ostin näitä 4kpl. mutta adapterit puuttui kun ei tuo laite sovi Suomalaiseen maadoitettuun pistorasiaan,okei ilmoitin siitä e-villelle ja tulivathan ne tosi nopeasti mutta yksi mutta tuli heti vastaan,olivat laittaneet adapterit peräkkäin kiinni joten ja karkoittemissa on tulpat ohuemmat niin kyllä helposti sirisee eli liitos on liian löysä eli heittää sinistä kipinää vaihe puolelta. Lisäksi yksi karkoitin ei toiminut lainkaan.Muuten ok? Ehkä
- Vantaa, Finland - ()
1/5 Eipä ollut mitään apua , hiiret hyppelivät samlla lailla tyhjää uima - altaaseen . Yrtin vaitaa laitteen paikkaa eipä enään käynnistynyt uudelleen .
- Helsinki, Finland - ()
Hyvin toimii, ei ole hiiriä ja rottia enään näkynyt.
- Vaasa, Finland - ()
1/5 Laite ei kestä tapauksissa, joissa syöttö tapahtuu kanttiaaltoa tuottavalla invertterillä. 2 kpl tällaisia meni hajalle muutamassa tunnissa. Onneksi sain korvauksen Onneksi ei syttynyt palamaan vaikka elektroniikan käryä tulikin
- Vaasa, Finland - ()
1/5 Tuote hajosi muutaman päivän käytön jälkeen.En tiedä karkoittiko hiiriä.Vai pelästyikö niitä.
- Akaa, Finland - ()

Repelente Eléctrico de Roedores

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Mantén tu lugar de trabajo, hogar u almacén libre de roedores con este repelente eléctrico, solo lo tienes que enchufar en tu toma de corrientes para proteger tu espacio, el dispositivo trabaja con ondas ultrasónicas inaudibles para el humano y el cual irrita a los roedores como ratas y ratones, ahuyentándolos fuera de tu hogar. Con un solo dispositivo puedes cubrir 100 metros cuadrados y no requiere de baterías.

 

Especificaciones técnicas:

  • Funciona al 100 - 160 metros cuadrados de superficie
  • Desterrar a ratas y ratones usando ultrasonido
  • Toma de corriente
  • Dimensiones: 100 x 85 x 35 mm.

 

El paquete incluye:

  • 1x Repelente Eléctrico

Garantía:

6 meses

Productos similares

Products you might be interested in: