Creador de Guarnición Rulos | EZ-Twist
Crea guarniciones espectaculares con este aparato, con solo una girada, podrás cortar tus vegetales fácilmente y estos sales en forma de espiral.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Miikka P.
    Miikka P. (2017-01-05)
  • Foto del producto de Miikka P.
    Miikka P. (2017-01-05)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Olen saanut lapset helposti salaattia syömään. Käytössä salaattin koristeluun. Lapsille hauska, mutta ehkä liian vaikea pyörittää. Piikit saisi olla hiukan pitemmät. Muuten hyvä, helppo pestä, hinta - laatusuhde ok. Suosittelen.
Einike - Espoo, Finland - ()
4/5 Tuote oli hintaansa nähden edullinen tuote toimii todella hyvin ainut -miinus oli se että tuotteessa on aika tiheä kierteinen ja siksi joutuu pyörittää paljon varsinkin kun laittaa lisää leikattavaa tuotteeseen.
Miikka P. - Kuopio, Finland - ()
3/5 Mielenkiintoa keittiöön, jossa jo kaikkea on, mutta ei tätä. Varsinainen kurkunleikkaaja, joka on käytössä aina silloin tällöin, kun innostuu joskus koristelemaan normaalin salaattipöydän antimet pikku kiekuroilla.
Juuso H. - Kuopio, Finland - ()
3/5 Aikamoinen ruuvi, porkkanoiden ja muiden juuresten leikkely menisi kyllä nopeamminkin, mutta ehkä sitten kovemmat raaka-aineet on helppo ruuvata läpi.
Raimo J. - Espoo, Finland - ()
5/5 Vihannesten syöminen ei ole ennen ollut näin hauskaa! Lapsetkin tykkäävät. On helppo käyttää ja pestä. Saisi vain olla muitakin värivaihtoehtoja.
Hemmary - Oulu, Finland - ()
1/5 en ole tyydyväinen tuotesta. mainos ja todellisuus ovat erilaisia
Olesja H. - Sotkamo, Finland - ()

Creador de Guarnición Rulos

EZ-Twist

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

General:

Crea guarniciones espectaculares con este aparato, con solo una girada, podrás cortar tus vegetales fácilmente y estos sales en forma de espiral, tus invitados o familiares creerán que tomates mucho tiempo para crear esta obra de arte. Por si fuera poco, puedes cortar estos vegetales de tal forma que los mezcles con pasta y tus niñ@s ni sabrán que están comiendo sus vegetales que tanto se niegan a consumir anteriormente.


Garantía:

3 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 12.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares