Creador de Guarnición Rulos | EZ-Twist
Crea guarniciones espectaculares con este aparato, con solo una girada, podrás cortar tus vegetales fácilmente y estos sales en forma de espiral.

5/5 Vihannesten syöminen ei ole ennen ollut näin hauskaa! Lapsetkin tykkäävät. On helppo käyttää ja pestä. Saisi vain olla muitakin värivaihtoehtoja.
Hemmary - Oulu, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin kun käyttää tuoreita kovia tuotteita, muuten tulee mössöä .
Arvo A. - Hämeenkyrö, Finland - ()
1/5 en ole tyydyväinen tuotesta. mainos ja todellisuus ovat erilaisia
Olesja H. - Sotkamo, Finland - ()
3/5 Piikit vihanneksen kiinni pitämiseen saisi olla pitemmät. Alkaa helposti pyöriin tyhjää ja muussaa mitä onkaan "raastamassa" . Mutta sillon kun lähtee hyvin rullaan niin tulee kyllä kivan näköistä suikeroa.
Niko A. - Rovaniemi, Finland - ()
2/5 Ainut mikä oli tuotteessa hyvää oli hinta. Terät liian tylsät joten ja luullakseni liian lähellä runkoa, joten ulos tulee pelkkää mössöä... En voi suositella!
Niina H. - Rapattila, Finland - ()
1/5 Tämä tuote oli kyllä pettymys. Ei toiminut lainkaan, kuten kuvissa/mainosteksteissä luvattiin. Kokeilin useilla eri vihanneksilla sekä pehmeämmillä että kovemmilla (vetisemmillä että kuivilla). Pientä silppua vaan tuli ulos ja vihannekset/hedelmät vain murskautuivat pieneksi muusiksi. Oliko terät sitten liian tylisä vai onko tuotteen idea vain toimimaton. Ainkaan itselläni ei toiminut.
Mikko P. - Vantaa, Finland - ()

Creador de Guarnición Rulos

EZ-Twist

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

General:

Crea guarniciones espectaculares con este aparato, con solo una girada, podrás cortar tus vegetales fácilmente y estos sales en forma de espiral, tus invitados o familiares creerán que tomates mucho tiempo para crear esta obra de arte. Por si fuera poco, puedes cortar estos vegetales de tal forma que los mezcles con pasta y tus niñ@s ni sabrán que están comiendo sus vegetales que tanto se niegan a consumir anteriormente.


Garantía:

3 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 12.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares