Sacapuntas para zanahorias
¡Este sacapuntas definitivamente no es para los lápices! Es de hecho para zanahorias. Podrás hacer rebanadas delgadas y con estilo del mismo modo que le sacas punta a un lápiz. Increíble, único y perfecto para crear una gran variedad de platillos.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Ott R.
  Ott R. (2015-08-25)
 • Foto del producto de Ott R.
  Ott R. (2015-08-25)
 • Foto del producto de Teemu M.
  Teemu M. (2014-05-08)
 • Foto del producto de Joona R.
  Joona R. (2014-03-24)
 • Foto del producto de Mathias
  Mathias (2013-12-27)

4/5 Sencillo y original para pelar y decorar con zanahorias tus ensaladas
Rosario F. - Madrid, Spain - ()
4/5 Tässä tuote joka herätti hilpeyttä kun veimme sen "tuliaisiksi" kaverille. Palaute kuitenkin on ollut positiivinen ja härpäke toimii kuten pitääkin. Ainaisen raasteen sijaan tällä saa hienoja porkkanalastuja esim salaattiin.
Kent J. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Kyllähän tällä lastua tekee, oma teroitin vaati tosiaan hieman säätöä, mutta onnistunee kaikilta saada toimintakuntoon.

Halpa oli niin ei tästä paha mieli ainkaan tullut
Sipe - Porvoo, Finland - ()
2/5 Ostin lahjaksi. Ei oo kuulunut valituksia. Ollaan vielä ystäviä :) Hinta ei päätä huimannut. Ostin sen vähän niin kuin pilailumielessä. Ei ole teroitettuja porkkanoita näkynyt ruokapöydässä !
Lasse M. - Riihimäki, Finland - ()
2/5 Teroitin ei tee lastua ollenkaan, mutta varmaan pikku hienosäädöllä saan sen toimimaan, kunhan ehdin paneutua asiaan. Onhan se jo puoli vuotta odotellut käsittelyä.
Tapani R. - Ikaalinen, Finland - ()
5/5 Todella hauska tuote, toimii todella hyvin, terotetusta porkkanasta voi tehdä monta koristeluita ruoka annoksiin, olen täysin tyytyväinen tuotteeseen, suosittelen
Marco G. - Helsinki, Finland - ()

Sacapuntas para zanahorias

★★★★★
★★★★★
29 Comentarios

¡Este sacapuntas definitivamente no es para los lápices! Es de hecho para zanahorias. Podrás hacer rebanadas delgadas y con estilo del mismo modo que le sacas punta a un lápiz. Increíble, único y perfecto para crear una gran variedad de platillos que se verán deliciosos.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 5.5x8x4cm
 • Color: Amarillo
 • Material: ABS

Garantía:

6 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares