Correa de Cámaras SLR para Muñecas
Carga tu cámara con estilo y como los profesionales, si quieres estar mas cómodo cargando tu cámara con una sola mano, sin que se te caiga o resbale, cómprate una correa para la muñeca o wrist strap en ingles.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Foto del producto de Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Foto del producto de Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-02-12)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-02-12)
 • Foto del producto de Mathias
  Mathias (2013-12-27)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Olen käyttänyt ostamaani rannehihnaa järjestelmäkamerani kanssa ja se on toiminut niinkuin pitääkin ja olen pitänyt siitä kovasti. Rannehihna tukee hyvin kättä ottaessani valokuvia kamerallani. Suosittelen tätä tuotetta kaikille jotka käyttävät järjestelmä kameraa kuvaukseen tai videointiin.
- Otalampi, Finland - ()
5/5 Kätevä rannelenkki jos kameran kaulassa roikottaminen ei tunnu mukavalle. Kamera pysyy tukevasti kädessä eikä putoa. Pikalukon ansiosta se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Plussaa on vielä se että kameran pohjaan tulevassa kiinnikkeessä on jalustakierre, jos kameraa tarvitsee välillä käyttää jalustalta, ei hihnaa tarvitse irrottaa. Kätevä hihna ja todella edullinen hinta.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Ok roikotin mutta ei vakiintunut jatkuvaan käyttöön. Laadukkaan oloinen ja mukavan tuntuinen kädessä. Koko ajan kädessä roikkuva kamera ei ollutkaan käytännöllinen.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 En ole vielä käyttänyt joten ei voi sanoa mitään tuotteesta. Tosin tottunut pitämään kaulanauhaa kamerassa niin menee varmaan hetki totutellessa että se on kädessä kiinni eikä vapaana.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Käytännön käyttö jäänyt vähäiseski, koska olen laiska irroittamaan kierteestä ees takaisin. Joku pikalukko soviitten kanssa voisi olla paikallaan. Mutta siis omaa laiskuttaa, varmaan ajaa asiansa.
- Siivikkala, Finland - ()
4/5 Ihan ok nahkaremmiviritys käden tueksi kameralla kuvatessa. Asennus on suhteellisen helppoa kunhan jaksaa katsoa minne mikäkin remmi menee. Hihna tukee varmasti pidemmässä käytössä kättä ja tuo ainakin jonkin verran lisäturvaa, ettei kallis kamera pääse tipahtamaan kädestä maahan.
- Helsinki, Finland - ()

Correa de Cámaras SLR para Muñecas

★★★★★
★★★★★
17 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Carga tu cámara con estilo y como los profesionales, si quieres estar mas cómodo cargando tu cámara con una sola mano, sin que se te caiga o resbale, cómprate una correa para la muñeca o wrist strap en ingles. La correa se ajusta a la base de tu cámara con tornillos universales compatibles con cualquier modelo, puedes ajustar las correas de acuerdo a tu mano y estar mas cómodo.

Especificaciones:

 • Color: Negro

Products you might be interested in: