Mini Termometro Digital LCD | Refrigeradores o Congeladores
Este es un termometro especialmente diseñado para congeladores y refrigeradores. Puede medir temperaturas entre -50°C to + 70°C. Ademas de que tiene una pantalla LCD Digital que te permitira leer la temperatura de una manera facil y clara.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Matti T.
  Matti T. (2016-07-14)
 • Foto del producto de Jani S.
  Jani S. (2016-03-06)
 • Foto del producto de Petron
  Petron (2016-01-01)
 • Foto del producto de Mäki J.
  Mäki J. (2013-12-30)

5/5 ...nyt tuli kyllä vähän lyhyenläntä tuotearvostelu!

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
Joni M. - Pieksämäki, Finland - ()
5/5 Näyttää lämpötilan. Minulla on näitä pari kotona ja yksi kalastuspakissa vedenlämmön mittausta varten. Aion tilata lisää pakastimen lämpöitilanseurantaa varten. Tuote huononisi, jos tähän yhdistettäisiin kelloa, herätystä tms. kilkkeitä.
Antti P. - Ivalo, Finland - ()
4/5 Näppärä kojetaulumittari. Liimasin kaksipuoleisella teipillä mittarit kaikkiin jääkaappeihimme ja pakastimiimme ja anturit sisään niihin. Näkee, mikä lämpötila on sisäpuolella avaamatta ovea. Erityisen mukava laite, jos on mahdollista sijoittaa se kojetauluun, koska sen voi upottaa siihen.
Mauri V. - Mikkeli, Finland - ()
5/5 Ostin ihan kokeeksi tälläisen pikku lämpömittarin ja olen havainnut sen tosi käteväksi monenlaiseen lämpötilan tarkkailuun. Tällä voi valvoa jääkaapin tai pakastimen lämpötilaa tai vaikka laittaa sen valvontakameran kuvaan näkyville niin siinä on sitten etävalvonta yhteys.

Tarpeellinen ja hinnaltaan tosi edullinen lämpömittari, tosin tarkkuus näyttää hieman heittelevän mutta jos ei ole tarvetta tarkkuuslämpömittarille niin tämä on tosi hyvä ostos.
Ensio K. - Nastola, Finland - ()
4/5 Hinta laatu suhde on hyvä. Näitä lämpötila natureita voi kylvää helposti minne vain, minullakin niitä on talolämmitysjärjestelmän (lämminvesivaraaja) tulo-ja menoputkissa, joista on helppo seurata lämmitys veden lämpöenergian muutoksia lämpöasteina. Pariston kesto on hyvä.
Leif S. - Järvenpää, Finland - ()
4/5 Ollut autojääkaapin ja teltan lämpömittarina.

autojääkaappi ulkona sateessa ja mittari näkyvissä. Teltassa anturi ulkona ja mittari teltan sisällä.

On toiminut hienosti ja pitää hyvin vettä. min läpötilat olleet noin 2 astetta ja max noin 28 astetta ja toimii moitteetta.

Taustavalo mahdollisuus parantaisi tuotetta. Illalla/yöllä ei meinaa nähdä lukemaa.
Timo O. - Nummela, Finland - ()

Mini Termometro Digital LCD

Refrigeradores o Congeladores

★★★★★
★★★★★
51 Comentarios

Este es un termometro especialmente diseñado para congeladores y refrigeradores. Puede medir temperaturas entre -50°C to + 70°C. Ademas de que tiene una pantalla LCD Digital que te permitira leer la temperatura de una manera facil y clara.

Especificaciones:

 • Mini tamaño termómetro digital
 • Cuenta con una pantalla clara y fácil de leer pantalla LCD
 • Funciona con dos pilas LR44 (no incluidas)
 • Especialmente diseñado para refrigeradores y congeladores.

Detalles del paquete:

 • 1x Mini LCD Digital Termometro

Garantía:

3 meses

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares