Mirilla Electrónica | Monitor 2.5"
Ya no tienes que estar tan cerca de tu puerta para mirar quien esta detrás de ella, con un monitor de 2.5" pulgadas, este dispositivo es fácil de instalar.

4/5 Asiallinen vehje ja toimii hyvin. Asennettu asunnon oveen ja oli helppo asentaa. Hinta ja laatusuhteelta tuntuu hyvältä. Että suosittelen muillekin.Hyvä ostos.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin tämän itselleni kun meillä ei ovisilmää ennen ollut ja tämä tuntui hyvältä kun siinä on näyttö. Hyvin on toiminut, kuvan laatu on hyvä ja näyttö on sopivan kokoinen. Hinta oli aika korkea. Käytössä ollut n. vuoden. Kerran on paristo tarvinnut vaihtaa, joten ei vie paljoa virtaa. Suosittelen.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Hyvä ja hintansa väärtti. Laitettiin kerrostalo huoneiston oveen. Näkeepi hyvin kuka on oven takana. Voi suositella. Asennuskin sujui helposti.
- Liminka, Finland - ()
5/5 Hyvä hinta/laatu suhde. On toiminut hyvin, vastasi täysin odotuksia. On laadukas ja hyvin kestänyt. Suosittelen kyllä tutuille ja tuntemattomille.
- Haapavesi, Finland - ()
5/5 Erinomainen kun ei esim näe oven lasin läpi niin tällä näkee, minulla on mennyt vasta 1 patteritkin, ja on ollut varmatoiminen aina kun olen käyttänyt tätä, asennus oli helppoa ainut miinus oli settä oven läpi tuleva ovisilmä oli lyhyt mutta ostin pidemmän ovisilmän ja sitten homma hoitui
- Ilmajoki, Finland - ()
4/5 TODELLA HELPPO ASENTAA VAIKKA TULI ERI MALLI JOSSA ON SOITTOKELLO ULKOPUOLELLA TOIMII SIISTI ULOSPÄINKIN
- Helsinki, Finland - ()

Mirilla Electrónica

Monitor 2.5"

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

General:

Ya no tienes que estar tan cerca de tu puerta para mirar quien esta detrás de ella, con un monitor de 2.5" pulgadas, este dispositivo es fácil de instalar y opera con baterías AA que se pueden adquirir en cualquier tienda electrónica o abasto.

 

Especificaciones técnicas:

  • 2.5 "LCD
  • Trabaja con 2x baterías AA de 1.5V (no incluidas)
  • Dimensiones: 145 x 89 x 32 mm
  • Peso: 145g

 

El paquete incluye:

  • Mirilla electrónica
  • Accesorios de instalación
  • Manual (en Inglés)

Garantía:

6 meses