Reloj de Pared DIY Minimalista
Monta tu propio reloj con el estilo que quieras, puedes obtar por no usar los números o combinalos para crear tu propio reloj unico que nadie encontrará en el mercado.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Leena K.
  Leena K. (2017-04-19)
 • Foto del producto de Leena K.
  Leena K. (2017-04-19)
 • Foto del producto de Risto L.
  Risto L. (2014-08-22)
 • Foto del producto de Elsi S.
  Elsi S. (2013-11-25)
 • Foto del producto de Samuli S.
  Samuli S. (2013-08-26)

4/5 Hinta oli materiaalien laatuun nähden ehkä hieman yläkanttiin. Käytettävyys selkeä, ohje koneiston pattereihin sekä kotelon avaamiseen oli tyystin muuta kuin mitä käytännössä. Tuli ostettua, mutta kotimaastakin varmaan olisi saanut vastaavia tuotteita. Pakkaus tuli litistyneenä ja viisarit olivat hieman mutkilla. Kenties erilainen tuotteen pakkaus tekisi siitä paremmin rahtausta kestävää. Kunhan keksin miten koneistoon saa patterin sisälle niin pääsen kokeilemaan toimivuuden :D
- Oulu, Finland - ()
4/5 Hyvännäköinen kello. Hinta-laatusuhde hyvä! Helppo kiinnittää ohjeiden ja mukana tulevan "kehikon" kanssa. Toimitusaika voisi olla lyhyempi kuin kolme viikkoa. Suosittelen!
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Tee-se-itse kello oli helpohko asentaa paikalleen, mutta se ei ole kovinkaan iso. Mukana tullut asennusmuottipaperi on kertakäyttöinen ja heikkolaatuinen. Itse viisarit ja koneisto on parasta kiinnittää vahvalla kaksipuoleisella teipillä ja viisareita voi joutua hieman vääntelemään, jotta kello toimisi oikein. Halpa tuote ei missään nimessä ole, mutta ei se kyllä kalliskaan ole. Suosittelen silti hankkimaan kunnon tee-se-itse kellon tämän sijasta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Uudistin huonetta uuteen uskoon ja laitoin kellon seinään. Siitä tuli aivan loistavan näköinen. Helppo asentaa ja yllättävän laadukas. Kello oli parempi kuin kuvittelin. Suosittelen jos haluaa näyttävää kelloa.
- Sastamala, Finland - ()
2/5 Tuotteen hintalaatu suhde turhan korkea. viisarikoneisto todella heiveröinen ja pehmeät pahvimaiset numero-osoittimet todella rumat!

sääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntäsääjasunlyhyenläntä
- Masku, Finland - ()
5/5 Todella näyttävä kello. helppo asentaa ja tarranumerotkin tuntuvat pysyvän tukevasti kiinni. suosittelen.
- Riihimäki, Finland - ()

Reloj de Pared DIY Minimalista

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

General:

Monta tu propio reloj con el estilo que quieras, puedes obtar por no usar los números o combinalos para crear tu propio reloj unico que nadie encontrará en el mercado.

Especificaciones técnicas:

 • Mire la cara con un número pegado a la pared con cierre de velcro
 • Las manecillas de hora y minuto
 • Números y horas de material en puntos de espuma rígida
 • Alimentación: 1 pila AA

 

El paquete incluye:

 • Dígitos del reloj de 12x de espuma con cierre de velcro
 • Círculo de espuma 10x
 • 1x máquina de medio por minuto y una hora en cinco de parches

 


Garantía:

6 meses

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares