Tiras Decorativas para Coche
Decora tu coche y cámbialo a tu estilo con estas tiras adhesivas, solo tienes que adherir las tiras en el lugar donde quieras decorar tu coche, ya sea en el tablero, panel o en el exterior. Varios colores disponibles.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Waltteri O.
  Waltteri O. (2015-08-21)
 • Foto del producto de Teemu V.
  Teemu V. (2014-12-09)
 • Foto del producto de Teemu V.
  Teemu V. (2014-12-09)
 • Foto del producto de Aki L.
  Aki L. (2014-10-07)
 • Foto del producto de Aki L.
  Aki L. (2014-10-07)
 • Foto del producto de Teemu T.
  Teemu T. (2014-07-11)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Melko ohut nauha, lisäliima tarpeeseen. Kun saa asennettua niin tulee näyttävä. Mutta muista lisäliima jotta nauha pysyy kiinni eri lämpötilavaihteluissa.
Jesse R. - Turku, Finland - ()
5/5 Väldigt kul sak som låter dig förändra bilen innuti. Det finns flera färger att beställa. Jag tyckte att min trista bilen förändrats på en gång. Rekommenderas varmt
Hans-jürgen F. - Hudiksvall, Sweden - ()
1/5 en suosittele hankkimaan tätä nauhaa .Minun nauhat olivat aivan niin sanotusti solmussa ei mitään käyttöä missään...........................................................
Risto L. - Kaarina, Finland - ()
1/5 Näyttää hyvältä. Helppo asentaa. Kannattaa laittaa liimaa väliin. Ei meinaa omalla "liimalla" pysyä. Turhan kallis metrihinta. 1,95 olisi ollut parempi.
Jukka P. - Kouvola, Finland - ()
3/5 Maksi tuolla laatikolla pari vuotta, nyt heitin pois. Tavallista teipillä liimattavaa nauhaa Ei riitä tarmo sen asentamiseen, Kuvassa oli niin hieno
Risto N. - Helsinki, Finland - ()
2/5 Nauha oli juuri sen näköistä kuin kuvissa ja esittelyissä. Liimapinta nauhassa oli ihan onneton, en saanut kestämään sitä kiinni missään autossani. Lisäksi nauha oli taiteltu osittain sen verran jyrkille mutkille, että se oli vaikea saada suoristumaan hyvän näköiseksi.
Sami J. - Espoo, Finland - ()

Tiras Decorativas para Coche

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

Decora tu coche y cámbialo a tu estilo con estas tiras adhesivas, solo tienes que adherir las tiras en el lugar donde quieras decorar tu coche, ya sea en el tablero, panel o en el exterior. Son fáciles de utilizar y te darán un estilo único. Varios colores disponibles.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 1 metro
 • Ancho: 4mm

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares