Luces LED Traseras | para Bicicletas 180 grados
Por normas de seguridad, deberías de tener luces de indicación en la parte trasera de tu bicicleta, esto es para darle a entender a otros conductos ya sea de auto o de bicicleta que estas en el camino. Evita accidentes y maneja seguramente.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jeri L.
  Jeri L. (2015-09-12)
 • Foto del producto de Tuoppi
  Tuoppi (2014-10-21)
 • Foto del producto de Tuoppi
  Tuoppi (2014-10-21)
 • Foto del producto de Pasi O.
  Pasi O. (2014-10-20)
 • Foto del producto de Henry K.
  Henry K. (2014-08-29)
 • Foto del producto de Henry K.
  Henry K. (2014-08-29)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Kuten jo moni muukin on todennut, hyvä valo. Kirkas ja useampi toiminto. Mutta se kiinnitysmekanismi on todella heppoinen.

Ehkä pitää ruveta askarteluhommiin ja kasoa saisiko valon kiinnitettyä jollain helpolla konstilla satulalaukkuun tai tarakkaan.
Timo R. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvin valaisee. Monta eri toimintoa lampussa.Toimii hyvin ainakin poikani pyörässä ei voi olla huomaamatta pyöräilijää. Kiinnike on todella heikon tuntuinen ei pakkasella kärsi kovasti puristella.
Kari K. - Kiuruvesi, Finland - ()
2/5 Tuote ei toiminut. Heitin suoraa roskiin koska en jaksanut alkaa palauttelemaan alta neljän euron tuotetta. Jo toinen täältä tilattu "halpa" elektroniikka tuote joka oli rikki
Jouni S. - Tampere, Finland - ()
1/5 Sysipaska. Kiinnitysklipsi haljennut ilmeisesti postissa tullessa. Ja koko valo ei toimi. Uusillakaan paristoilla. En viitsi nähdä vaivaa ja alkaa palauttelemaan.
Ville R. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Yllättävän kirkas, eikä vaikuta ihan heppoiselta. Paitsi kiinnitysosa jonka klipsi hajosi heti. Siksi huonot pisteet laadusta. Itse vedin nippusiteillä suoraan kiinni pyörään. Hinta nyt ei mikään superhalpa ole, eiköhän vastaavia saa ihan oikeista kaupoista jotka maksaa verotkin..
Lauri S. - Vantaa, Finland - ()
3/5 Ei poikkea muutakuin muotonsa puolesta muista takavaloista. Jos tarvitsee tämän muitoista niin ihan suositeltava silloin. Muutoin sanoisin, että halvemmalla saa toisen muotoisia.
Markus K. - Tampere, Finland - ()

Luces LED Traseras

para Bicicletas 180 grados

★★★★★
★★★★★
23 Comentarios

Por normas de seguridad, deberías de tener luces de indicación en la parte trasera de tu bicicleta, esto es para darle a entender a otros conductos ya sea de auto o de bicicleta que estas en el camino. Evita accidentes y maneja seguramente. Puedes girar la luz LED 180 grados.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 12x3x2cm
 • Baterías: 2x batería tamaño 7

Garantía:

3 meses

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares