Clip Anti-ronquido
Mejora tus noches con este clip anti-ronquidos, tu pareja solo tendrá que colocárselo en las noches cuando se vaya a dormir.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Fredrik N.
  Fredrik N. (2015-09-05)
 • Foto del producto de Kim K.
  Kim K. (2014-08-06)
 • Foto del producto de Kim K.
  Kim K. (2014-08-06)
 • Foto del producto de Kim K.
  Kim K. (2014-08-06)
 • Foto del producto de Kim K.
  Kim K. (2014-08-06)
 • Foto del producto de Kim K.
  Kim K. (2014-08-06)

videos contribuidos por el cliente

4/5 no se ajusta bien a la nariz, se cae facilmente
- Soria, Spain - ()
4/5 Minulle oli aika turha ostos, ei tullut käytettyä. Ei tuntunut hyvältä nenässä, vaikka mateiaali oli miellyttävän pehmeä. Säilytys rasia oli kyllä kiva, missä laite pysyy säilössä, eikä kerää pölyä yöpoydän kulmassa. Edullinen ostos, kenelle se sitten avun tuokin.
- Lapua, Finland - ()
4/5 Vaimo käyttänyt. Vähensi kuorsausta, mutta oli kuulemma liian epämukava "käyttöliittymä". Sopii varmaan monille, mutta ei kaikille. Laatu ok. Hinta-laatusuhde hyvä.
- Hollola kk, Finland - ()
2/5 Jaa ei poistanut kuorsausta, ja se vain tukkii ennestäänkin ahtaita sieraimia . joten en voi suositella ,no ei paljon maksanut ,mutta ei käyttöä mulle!!
- Tornio/, Finland - ()
5/5 Ostin itselleni koska on vähän kuorsaus ongelmia, täytyy sanoa että minun kohdalla on auttanut vähentämään kuorsausta. Voin siksi suositella kokeilemaan tätä tuotettä jos on ongelmia kuorsamisen kanssa
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Parin yön testin jälkeen täytyy sanoa, että tämä on vähän liian pienikokoinen, ei pysy kiinni eikä hirveästi auta kuorsaukseenkaan. Kokeilemisen arvoinen silti.
- Turku, Finland - ()

Clip Anti-ronquido

★★★★★
★★★★★
23 Comentarios

General:

Nada puede arruinar una noche de sueño que tu pareja roncando como un camión al lado tuyo. Mejora tus noches con este clip anti-ronquidos, tu pareja solo tendrá que colocárselo en las noches cuando se vaya a dormir. Este clip está diseñado especialmente para incrementar el flujo de aire que entra en tu nariz mientras duermes, eliminando ronquidos, el clip esta hecho de silicona y se ajusta en la ventana de tu nariz separando cualquier tejido extra que este bloqueando el acceso de aire.

 

Especificaciones Técnicas:

 • Ligero y cómodo de usar
 • Hecho de Silicona, el cual es fácil de lavar
 • Viene con su carcasa para que lo puedas mantener limpio.

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares