iPhone 6s näytön karkaistu lasisuoja
  • iPhone 6s näytön karkaistu lasisuoja

5/5 Lasisuoja oli helppo asentaa paikoilleen ja on jo monta kertaa estänyt näytön rikkoontumisen. Lasisuojassa on jo säröjä mutta ei haittaa puhelimen käyttöä elikkäs suoja on tehnyt tehtävänsä hyvin.
- Eno, Finland - ()
5/5 Tuote saapui aukinaisessa kirjekuoressa ja oli hyvää tuuria ettei ollut pudonnut ulos (kuten mukana olleet paristot). Tytär asensi itse iPhoneen ja onnistui "ihan helposti" omien sanojensa mukaan. Täysin toimiva tuote käyttötarkoitukseensa.
- Rauma, Finland - ()
3/5 Tuote vastasi melko hyvin odotuksiani! Oli helppo asentaa! Tosin suojalasin reunoihin jäi hieman ilmaa eikä sitä saanut pois mutta ei haitannut minua eikä vaikuttanut käyttöön!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Asiallinen näytönsuoja, on sitä mitä lupaa. Hintakin kohtuullinen. Ei huonoa sanottavaa. Helppo kiinnittää ja mukana tulee liinat joilla näyttö on kätevä putsata ennen suojan asennusta.
- Pori, Finland - ()
5/5 Lasi on laitettu hupelimen näytön päälle. Oli helppo asentaa . Pysyy hyvin paikalla. Suojaa hyvin näyttöä. Helppo puhdistaa. Ei estä näkyvyyttä . Ottaa hyvin sormen kosketuksen näytöllä ei estä sen käyttöä.
- Kangasala, Finland - ()
3/5 Hiukan pieni 6S;ÄÄN. Suojasi näytön rikkoontumisen, kun puhelin putosi asfaltille. Suojalasi rikkoontui, noh vähemmästäkin iskusta. Mutta suojalasin johdosta uuden puhelimen näyttö säilyi ehjänä.
- Veikkola, Finland - ()

iPhone 6s näytön karkaistu lasisuoja

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

  • Fast delivery
  • 30 day return policy

12.95 incl. VAT 24%
Cantidad  Añadir al carrito »

Availability in Finnish warehouse: 3 pcs
*Delivery time 1-3 days

Product is available also from our Chinese warehouse (Change warehouse)  

Productos similares

Products you might be interested in: