iPhone 5 Pines 8 | Muelle Cargador
Elegante y fácil de usar estación de acoplamiento para el iPhone 5. Basta con insertar el cable USB a la corriente y listo!.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Mikko K.
    Mikko K. (2017-05-22)
  • Foto del producto de Mikko K.
    Mikko K. (2017-05-22)

5/5 Tämä tuotehan täyttää mainiosti tarpeen ladata iPhone. Tässä voi pitää sitä myös koko päivän ja napata mukaan sitten kun tarvitsee puhelinta muualla. Aluksi liittimet olivat hieman karhean tuntuiset puhelinta ja laturia kiinnitettäessä mutta Applen laatua ollaan muuten hyvin, hyvin lähellä. Puhelin sopii tähän jopa kotelon ja suojalasin kanssa. Hinta-laatusuhteeltaan suosittelen!
- Turku, Finland - ()
4/5 tuote oli hintansa väärti, kevyehkö mutta kaksipuoliteipillä kiinni niin on ok. toimii sille tarkoitettuun käyttöön. hyvä ostos! tuotteen ostin tietokonepöydälle pöytälaturitelineeksi, nyt näkee näppärästi kun tulee jokin ilmoitus
- Tampere, Finland - ()
4/5 Edullinen laite ja tarkoitukseensa sopiva muuten, mutta suojakotelon kanssa en puhelintani telakkaan saanut joten vähän hankala käyttää.

Ilman koteloa ei tietenkään samaa ongelmaa ole.
- Nokia, Finland - ()
5/5 Toimiva telakka iPhone vitoselle. Hoitaa uskollisesti tehtävänsä ja puhelin mahtuu tähän jopa ohuen suojakuoren kanssa. Ollut nyt jo yli vuoden käytössä eikä ole tänä aikana tullut mitään moitittavaa.
- Vihtijärvi, Finland - ()
4/5 Näppärä telakka, saa puhelimen helposti heitettyä töissä makaamaan ja lataamaan. normaalisti käytin tavallista laturia, mutta kun kokoajan joutuu ottaa puhelimen mukaan, on tämä paljon kätevämpi
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tosi edullinen telakka iPhone 5: selle. Aika näyttää kuinka kestävä se todellisuudessa on. Tähän mennessä ei kuitenkaan mitään negatiivista sanottavaa.
- Vantaa, Finland - ()

iPhone 5 Pines 8

Muelle Cargador

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Elegante y fácil de usar estación de acoplamiento para el iPhone 5. Basta con insertar el cable USB a la corriente y listo!.

Especificaciones:

  • Perfectly tailored for iPhone 5

Garantía:

6 meses

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares