Cable USB Lighting 300cm | iPhone 5
Cables coloridos para tu iPhone5, carga tu móvil o pasa datos a tu ordenador con estos cables y destácate de los demás.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Mirke
  Mirke (2015-01-19)
 • Foto del producto de Mirke
  Mirke (2015-01-19)
 • Foto del producto de Petri V.
  Petri V. (2014-12-18)
 • Foto del producto de Otto K.
  Otto K. (2014-06-22)

4/5 Kaapeli on toiminut hyvin ja minkäänlaista kulumista ei ole kuukauden aikana esiintynyt. Metallipäät olivat alkuunsa hieman tiukkoja, ja ne sai laittaa kiinni huolellisesti ja varoen. Hinta-laatusuhde on hyvä !
- Loimaa, Finland - ()
4/5 Oli kolme näitä, pojan hajosi 3 kk, vaimon 6 kk ja yhdestä en tiedä, mikä sen tilanne on. Herkkä käsikään ei auttanut. Näyttävät päälle ihan hyviltä, mutta lataus ei onnistu. Ei laatutuote siis. Käytetty sitomanaruna, johon käyttöön myös sopii.
- Kangasala as, Finland - ()
3/5 Kestänyt todella pitkään hajoamatta / murtumatta ja yhteydet toimii ei temppuile et ei muka olisi puhelimessa kiinni jne, yllättävän positiivista kun jotkut ovat haukkuneet näitä et ei ne toimi kunnolla, itsellä ainakin toiminut moitteettomasti
- Nokia, Finland - ()
3/5 Olen käyttänyt laturia iPhone 6:n lataamiseen. Laturi muuten hyvä, mutta on ruvennut latauspään puolelta liitäntäkohdasta löystymään ja vääntymään, aiheuttaen kosketushäiriön ja sitä kautta sen, että laturi ei aina lataa jos se ei ole tietyssä asennossa. Hintaansa nähden hyvä tuote joka tapauksessa. Suosittelisin tuotetta, kunhan muistaa hinnan ja sen että näin halvalla on turha odottaa aitoa Apple-laatua.
- Varkaus, Finland - ()
5/5 Hyvä kun on pitkä johto, tilasin kaksi kappaletta ne vietiin heti käsistä siis tytär vei, kun oli pitkä johto. Värit kauniit ja ei olla mistään suomesta löydetty varillisiä johtoja kuin Villeltä hyvä ja suosittelin työkavereilleni tätä firmaa.
- Pomarkku, Finland - ()
5/5 Pitkä johto on todella kätevä.
- Raisio, Finland - ()

Cable USB Lighting 300cm

iPhone 5

★★★★★
★★★★★
29 Comentarios

Cables coloridos para tu iPhone5, carga tu móvil o pasa datos a tu ordenador con estos cables y destácate de los demás. Elige el color que más te guste.


Especificaciones:

 • 300cm

Garantía:

3 meses

6.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares