Cable USB Lighting 300cm | iPhone 5
Cables coloridos para tu iPhone5, carga tu móvil o pasa datos a tu ordenador con estos cables y destácate de los demás.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Mirke
  Mirke (2015-01-19)
 • Foto del producto de Mirke
  Mirke (2015-01-19)
 • Foto del producto de Petri V.
  Petri V. (2014-12-18)
 • Foto del producto de Otto K.
  Otto K. (2014-06-22)

4/5 Kaapeli on toiminut hyvin ja minkäänlaista kulumista ei ole kuukauden aikana esiintynyt. Metallipäät olivat alkuunsa hieman tiukkoja, ja ne sai laittaa kiinni huolellisesti ja varoen. Hinta-laatusuhde on hyvä !
- Loimaa, Finland - ()
4/5 Oli kolme näitä, pojan hajosi 3 kk, vaimon 6 kk ja yhdestä en tiedä, mikä sen tilanne on. Herkkä käsikään ei auttanut. Näyttävät päälle ihan hyviltä, mutta lataus ei onnistu. Ei laatutuote siis. Käytetty sitomanaruna, johon käyttöön myös sopii.
- Kangasala as, Finland - ()
3/5 Tuote kesti viikon ja meni rikki, pojalle oli pettymys kun meni näin helposti hajalle. Johtoa ei ole mitenkään käsitelty väärin tai väännetty tai taiteltu. Onneksi hinta ei ollut järin paha mutta jos kestää käytössä vain viikon niin eipä siinä hintaa kannata ollakkaan.
- Sauvo, Finland - ()
3/5 Tuote kesti vain muutaman päivän käyttöä. Kaapeli on erittäin "kovaa ja se ei tämän vuoksi ole kovin taipuisaan ja sen vuoksi erittäin herkkä rikkoutumiselle.
- Kempele, Finland - ()
3/5 Kestänyt todella pitkään hajoamatta / murtumatta ja yhteydet toimii ei temppuile et ei muka olisi puhelimessa kiinni jne, yllättävän positiivista kun jotkut ovat haukkuneet näitä et ei ne toimi kunnolla, itsellä ainakin toiminut moitteettomasti
- Nokia, Finland - ()
3/5 Olen käyttänyt laturia iPhone 6:n lataamiseen. Laturi muuten hyvä, mutta on ruvennut latauspään puolelta liitäntäkohdasta löystymään ja vääntymään, aiheuttaen kosketushäiriön ja sitä kautta sen, että laturi ei aina lataa jos se ei ole tietyssä asennossa. Hintaansa nähden hyvä tuote joka tapauksessa. Suosittelisin tuotetta, kunhan muistaa hinnan ja sen että näin halvalla on turha odottaa aitoa Apple-laatua.
- Varkaus, Finland - ()

Cable USB Lighting 300cm

iPhone 5

★★★★★
★★★★★
31 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy

Cables coloridos para tu iPhone5, carga tu móvil o pasa datos a tu ordenador con estos cables y destácate de los demás. Elige el color que más te guste.


Especificaciones:

 • 300cm

Garantía:

3 meses