iPhone 3/4 | Muelle Cargador
Elegante y fácil de usar estación de acoplamiento para el iPhone 3 - y 4. Basta con insertar el cable USB a la corriente y listo!

5/5 Hyvä ja yksinkertainen tuote. Siisti ja helppokäyttöinen, suosttelen. Toimii hyvin käyttötarkoituksessaan. Helppo pitää kotona ja toimistolla laturissa
Matias K. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Viimesenpäälle toimiva laite. Sängyn vieressä puhelin aina yöllä latauksessa. kaverit myös ostaneet. Laitteesta on ollut iloa myös matkoilla. Siitä saa myös pienellä tuunaulsella autotelineen.
Juha L. - Tampere, Finland - ()
2/5 Hinta/laatu suhde kohdallaan eli halvalla ei saa hyvää:)

Onneksi iPhone 4x:iä ei oo enää paljoo:)

Tuote tuntui rimpulalta ja oli melko turha ostos
Olli H. - Sastamala, Finland - ()
4/5 Hyvä telakka mutta suoja kuorien kans lataaminen ongelma.
Tero R. - Kuusamo, Finland - ()
2/5 Telakan liitin ei kestänyt iPhonen rasitusta. Liittimestä tuli väljä ja puhelin ei lataudu ilman lisätukea. Vika tuli jo takuu-aikana mutta reklamaatio jäi tekemättä itseltäni. E n suosittele.
Tuomas S. - Palokka, Finland - ()
3/5 toimiva laite. miinusta tulee ku ei meinaa pysyä paikoillaan ku laittaa puhelinta kun ei ole pohjassa mitään kumia. ja hiukan saa laittaa puhelin rauhassa paikoilleen ettei mene poikki latausliitäntä
Mikko M. - Ähtäri, Finland - ()

iPhone 3/4

Muelle Cargador

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

General:

Elegante y fácil de usar estación de acoplamiento para el iPhone 3 - y 4. Basta con insertar el cable USB a la corriente y listo! Tiene hasta soporte para auriculares, solo tienes que conectar unas cornetas y ha escuchar música.

 


Garantía:

6 meses