iPhone 3/4 | Muelle Cargador
Elegante y fácil de usar estación de acoplamiento para el iPhone 3 - y 4. Basta con insertar el cable USB a la corriente y listo!

5/5 Hyvä ja yksinkertainen tuote. Siisti ja helppokäyttöinen, suosttelen. Toimii hyvin käyttötarkoituksessaan. Helppo pitää kotona ja toimistolla laturissa
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Viimesenpäälle toimiva laite. Sängyn vieressä puhelin aina yöllä latauksessa. kaverit myös ostaneet. Laitteesta on ollut iloa myös matkoilla. Siitä saa myös pienellä tuunaulsella autotelineen.
- Tampere, Finland - ()
2/5 Hinta/laatu suhde kohdallaan eli halvalla ei saa hyvää:)

Onneksi iPhone 4x:iä ei oo enää paljoo:)

Tuote tuntui rimpulalta ja oli melko turha ostos
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Hyvä telakka mutta suoja kuorien kans lataaminen ongelma.
- Kuusamo, Finland - ()
2/5 Telakan liitin ei kestänyt iPhonen rasitusta. Liittimestä tuli väljä ja puhelin ei lataudu ilman lisätukea. Vika tuli jo takuu-aikana mutta reklamaatio jäi tekemättä itseltäni. E n suosittele.
- Palokka, Finland - ()
3/5 toimiva laite. miinusta tulee ku ei meinaa pysyä paikoillaan ku laittaa puhelinta kun ei ole pohjassa mitään kumia. ja hiukan saa laittaa puhelin rauhassa paikoilleen ettei mene poikki latausliitäntä
- Ähtäri, Finland - ()

iPhone 3/4

Muelle Cargador

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

General:

Elegante y fácil de usar estación de acoplamiento para el iPhone 3 - y 4. Basta con insertar el cable USB a la corriente y listo! Tiene hasta soporte para auriculares, solo tienes que conectar unas cornetas y ha escuchar música.

 


Garantía:

6 meses