Reloj de Pulsera | Cristales Brazalete
Elegante y divertido reloj de pulsera, su diseño casual podrá ser usado como un accesorio mas, al mismo tiempo que te dirá la hora.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Laura K.
    Laura K. (2015-08-06)

4/5 Mielenkiintoinen koru. Luulin ettei mahtuisi isoon ranteeseeni, mutta mahtui. Painaa kuitenkin ikävästi, joten menee lahjaksi jollekin pieniranteisemmalle. Yksi kivi puuttui jo toimitettaessa, mutta muut tuntuvat olevan tiukasti kiinni. Kello toimii ja mukana tuli vielä varaparistokin. Suosittelen.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Emännälle kello ostettiin, ei ole juuri tullut käytettyä. Metallisen kehikon vuoksi säätövara tasan nolla. Silloin jos ei mukavasti ole sopivan kokoinen ranne niin eipä tuotekaan ole mukava. Periaatteellinen säätö on siinä, että kello puristuu käden ympärille. Ei kuulemma ainakaan paljaalle iholle ole miellyttävä. Kuitenkin kellona tyylikäs koriste, jonka kello on kuitenkin erittäin pieni. Siis koru, jossa lisävarusteena kello.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Ihana koru! Tarttuu herkästi neuleisiin kiinni. Käytän vain erikoistilaisuuksissa!
- Jyväskylä, Finland - ()

Reloj de Pulsera

Cristales Brazalete

★★★★★
★★★★★
3 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Elegante y divertido reloj de pulsera, su diseño casual podrá ser usado como un accesorio mas, al mismo tiempo que te dirá la hora.


Especificaciones:

  • Diámetro: 6.3cm
  • Peso: 70g

5.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 10.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares