Lápiz para Pintar Puntos
Este lápiz esta especialmente diseñado para pintar puntos ya sea en tu lienzo o en tus uñas.

5/5 Eri väristen kynien ansioista kynnet saa uuden värin aikaa ja laatu erinomainen väritys ja toimiva kynsiini joka säkenöi ihanasti kynsissäni ja antaa uutta valoa.
Jukka K. - Forssa, Finland - ()
5/5 Oekeen tykätyt. Kaver tilas, en tiiä miten on toemineet, mutta takaskaa eevät oo tulleet...........................................................................................................................................................................................................
Irma R. - Vieremä, Finland - ()
4/5 Toimii juuri siten, kuin ajateltiinkin niiden toimivan. Lipsumaton pinta ja laadukkaan oloinen kokonaisuus. Voimme suositella kaikille, jotka tällaista tarvitsevat.
Petri L. - Ylitornio, Finland - ()
4/5 Hinta-laatusuhde hyvä.kynien koristelu mainio.Kynsilakkaa pitää kokoajan lisätä kynään,eli terään ei saa kerrallaan kovin paljoa lakkaa kerrallaan.
Satu R. - Oulainen, Finland - ()
4/5 En tiedä yhtään mitä näillä voi tai pitää tehdä. Ostin lahjaksi vaimolle, joka ei ole, ei siksi etteikö kynät vois olla ihan pätevät vaan siksi että paheksui että ostelen kysymättä. Kurjaa :(
Antti K. - Alastaipale, Finland - ()
5/5 Todella kätevät "kynät" kynsien koristeluun. Kynät ovat kaksipuoleisia, joten erilaisia päitä on 10. Osa tosin näytti melko samankokoisilta.
Maximate - Pukkila, Finland - ()

Lápiz para Pintar Puntos

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

Este lápiz esta especialmente diseñado para pintar puntos ya sea en tu lienzo o en tus uñas.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 13cm

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 5.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares