Mientras Tu Cola Pantaloncillos
Pantaloncillos ideales para fiestas de disfraces o para divertir a tus amig@s,

1/5 Tilasin tuotteen 12-vuotiaalle pojalleni koulun naamiaisia varten, hän olisi halunnut pukeutua Putouksen Jäbä Leisoniksi. Hartaasti odotettu tekopylly ei koskaan saapunut Suomeen. Asiasta käytiin sähköpostitse kirjeenvaihtoa e-villen asiakaspalvelun kanssa. Viesteihin vastattiin nopeasti ja toimintaohjeet olivat helppoja.

Paketti oli e-villen seurannan mukaan lähtenyt Kiinasta kohti Suomea. Täällä Suomessa seuranta kuitenkin sanoi, että paketti oli lähtenyt Afganistanista ja oli matkalla Ukrainaan. Sotivissa maissa tuskin tekopyllyjä kaivataan, joten paketti lienee hukkunut. Olen vakuuttunut, että rahojen palautus ja uuden tuotteen saaminen hoituu e-villen asiakaspalvelun kanssa ongelmitta. Lapsi jää tekopyllyä kaipaamaan, mutta e-ville lupaili jo pahanmielen hyvitystä. Ensi vuonna uudestaan tekopyllyostoksille!
- Tampere, Finland - ()

Mientras Tu Cola Pantaloncillos

★★★★★
★★★★★
1 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy

Pantaloncillos ideales para fiestas de disfraces o para divertir a tus amig@s, la parte de atrás tiene un pieza de cola adherida para pretender que estas mostrando tus mejillas traseras.


Especificaciones:

  • Dimensiones: 50x40cm

Products you might be interested in: