Reloj de Cocina | Chef
Divertido reloj de cocina que sonará cuando el tiempo se haya acabado.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Hyperborealainen
    Hyperborealainen (2014-08-07)
  • Foto del producto de Hyperborealainen
    Hyperborealainen (2014-08-07)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Tuote vastaa ihan odotuksia, mitä minulla oli sitä tilattaessa. Ajastin ei pirise ennenkuin aika todellakin on loppu, josta olen erittäin kiitollinen. Suosittelen ajastimen ostamista niille jotka sitä tarvitsevat.
- Laukkoski, Finland - ()
5/5 Ei pala ruoka enää pohjaan ,eikä käristy ruoka uunissa liiaksi. Ulkonäkö täsmää keittiöön. Hinta oli todellakin sopiva. Vaimo pystyy tekemään muutakin odotellessa.
- Kankaanpää, Finland - ()
2/5 No niin, tämä oli sellainen "laitetaanpa vielä tuokin, kun ei maksa paljon ja tarvetta olisi"-tuote. No eihän sillä mitään tehnyt, ei se toiminut. Osat olivat jotenkin jumissa eikä kello lähtenut käyntiin. päätinpä sitten vähän "herkistellä" osia ja niinhän se päätyi päreiksi keittiön pöydälle. Sen verran vekottimesta hupia revittiin, että kellokoneiston hammasrattaita käytettiin hyrränä keittiön pöydällä. Jos omistaisin ilmakiväärin niin olisiahan se ollut mukava nasauttaa luoti paskan kokin otsaan. Loppujen lopuksi paikallinen jätehuoltoyhtiö päästi meidät pahasta ja vei mokoman kiusankappaleen jatkokäsittelyyn.
- Raahe, Finland - ()
2/5 Tuotteen saapumisessa meni neljä viikkoa ja ei edes pirise vaikka useita kertoja testannut. Lentää suoraan roskikseen. Ei ole mitään käyttöä tälle, koska ei kerran toimi ja en jaksa nähdä vaivaa, että palauttaisin.
- Turku, Finland - ()
3/5 Ei toiminut ku ehkä viikon ,mutta hinta oli halpa!Ei soita kellon käytyä loppuun!
- Tervajoki, Finland - ()
4/5 Kokkikello on hieman heppoisen oloinen ja pirinäkin on turhan vaimea. En ole täysin varma myöskään kellon toimimisesta, joten sen vuoksi se ansaitsee vain 3/5 tähteä (Hinnasta kuitenkin 5/5). Kyllähän tämä jollain lailla toimii, mutta en voi suositella epävarman oloista ajanottokelloa.. tiedä vaikka jonkun kokkaukset palavat pohjaan sen vuoksi. >:D
- Oulu, Finland - ()

Reloj de Cocina

Chef

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Divertido reloj de cocina que sonará cuando el tiempo se haya acabado.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 7x6.6x7cm

Products you might be interested in: