Reloj de Cocina | Chef
Divertido reloj de cocina que sonará cuando el tiempo se haya acabado.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Hyperborealainen
    Hyperborealainen (2014-08-07)
  • Foto del producto de Hyperborealainen
    Hyperborealainen (2014-08-07)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Melko edullinen ja veikeän näköinen ajastin. Harmi vaan, että jäi täysin tarpeettomaksi, koska tilasin kyseisen tuotteen ystävälleni joululahjaksi, mutta toimitusaika venyi aivan liian pitkäksi.
- Lehmo, Finland - ()
5/5 Tuote vastaa ihan odotuksia, mitä minulla oli sitä tilattaessa. Ajastin ei pirise ennenkuin aika todellakin on loppu, josta olen erittäin kiitollinen. Suosittelen ajastimen ostamista niille jotka sitä tarvitsevat.
- Laukkoski, Finland - ()
2/5 No niin, tämä oli sellainen "laitetaanpa vielä tuokin, kun ei maksa paljon ja tarvetta olisi"-tuote. No eihän sillä mitään tehnyt, ei se toiminut. Osat olivat jotenkin jumissa eikä kello lähtenut käyntiin. päätinpä sitten vähän "herkistellä" osia ja niinhän se päätyi päreiksi keittiön pöydälle. Sen verran vekottimesta hupia revittiin, että kellokoneiston hammasrattaita käytettiin hyrränä keittiön pöydällä. Jos omistaisin ilmakiväärin niin olisiahan se ollut mukava nasauttaa luoti paskan kokin otsaan. Loppujen lopuksi paikallinen jätehuoltoyhtiö päästi meidät pahasta ja vei mokoman kiusankappaleen jatkokäsittelyyn.
- Raahe, Finland - ()
2/5 Tuotteen saapumisessa meni neljä viikkoa ja ei edes pirise vaikka useita kertoja testannut. Lentää suoraan roskikseen. Ei ole mitään käyttöä tälle, koska ei kerran toimi ja en jaksa nähdä vaivaa, että palauttaisin.
- Turku, Finland - ()
5/5 Ei pala ruoka enää pohjaan ,eikä käristy ruoka uunissa liiaksi. Ulkonäkö täsmää keittiöön. Hinta oli todellakin sopiva. Vaimo pystyy tekemään muutakin odotellessa.
- Kankaanpää, Finland - ()
3/5 Ei toiminut ku ehkä viikon ,mutta hinta oli halpa!Ei soita kellon käytyä loppuun!
- Tervajoki, Finland - ()

Reloj de Cocina

Chef

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Divertido reloj de cocina que sonará cuando el tiempo se haya acabado.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 7x6.6x7cm