Pelador y Rebanadora de Centro | para Manzanas
Pela tus manzanas de una manera rápida y segura, además que podrás quitarle el corazón al mismo tiempo. Ahorra tiempo en tu cocina.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Markus O.
  Markus O. (2018-01-09)
 • Foto del producto de Markus O.
  Markus O. (2018-01-06)
 • Foto del producto de Janne L.
  Janne L. (2015-02-25)
 • Foto del producto de Juha P.
  Juha P. (2015-01-12)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Juurikin omenoiden kuorimiseen. Sorvi oli niin mielenkiintoinen, etta kun poikani pikkupojat olivat kaymassa Lontoosta, jouduin esittelyni jalkeen antamaan sen heille kotiinvietavaksi! Sain udden kuitenkin vaimoni sisarelta!
- Tammijärvi, Finland - ()
4/5 Yllättäen täysin metallinen vimpain. Tämä olikin hyvää laatua ja tällä kun surauttaa omenat spiraalimaisiksi suiroiksi, niin maistuu lapsillekin erityisen hyvin.
- Nokia, Finland - ()
3/5 Hyvin tehty ja tukeva laite, mutta käyttö on vähän kyseenalainen. Leluksi kelpaa lähinnä. Olin ajatellut että tälläpä näppärästi kuorii kopallisen omenoita, mutta näppärämmin kuorii hyvällä kuorimaveitsellä.
- Julkujärvi, Finland - ()
4/5 ei tuu ilman toimeen

...nyt tuli kyllä vähän lyhyenläntä tuotearvostelu!

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
- Toijala, Finland - ()
4/5 Käytän laitetta syksyisin kun teen omenaviipaloiden kuivatusta talvea varten. Pidin tuota ensin leluna mutta yllättäen laite toimii tosi hyvin ja nopeuttaa perinteistä kuorimista! (ihan oikeasti pidin tuota ensin vitsinä)

ei se yksi omena mutta reilun 50 omenan kuorimisen jälkeen tuo alkaa näyttämään kyntensä. Ostin tuon vuonna 2012 ja se on vieläkin joka syksy kovassa käytössä, kunhan muistaa pestä osat huolella ettei ruostu
- Kouvola, Finland - ()
3/5 onhan se vempain joka helpottaa ja nopeuttaa, etenkin lasten omenan kuorintaa. miinuksena se , että kierteet ei ihan istuvia joten kasaaminen hankalaa. metallia joten kestää varmasti hyvin. säätömahdollisuuksia on mutta ne vaatii jonkin ruuvin pyöritystä. hintaansa nähden ihan ok.
- Vuokatti, Finland - ()

Pelador y Rebanadora de Centro

para Manzanas

★★★★★
★★★★★
33 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Pela tus manzanas de una manera rápida y segura, además que podrás quitarle el corazón al mismo tiempo. Ahorra tiempo en tu cocina, cuando tengas que hacer esos deliciosos postres con manzanas que a tu familia tanto le gustan.

El pelador y rebanador trabaja de una manera muy simple, solo tienes que colocar tu manzana en los pinchos, fijándolo a la rueda delantera del aparato, toma la hojilla para que toque la piel de tu manzana y dale vuelta a la manivela. Este hará todo el trabajo por ti de una vez.


Garantía:

6 meses

18.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »

*Delivery time 2-4 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: