Sellador de Bolsas Plásticas
Tus alimentos se mantienen más frescos cuando están sellados herméticamente, con este sellador, podrás sellar cualquier bolsa plástica.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Toimii ihan hyvin eli pussin saa hyvin suljettua tällä laitteella. Hieman ensin epäilin, että voiko patterin teholla saada tuon metallilangan lämpenemään niin paljon, että se hieman sulaa, mutta hyvin teho riitti. Kooltaan saa suljettua maksimissaan 15 cm leveitä pusseja eli ihan kaikkeen käyttöön se ei riitä, mutta pikku tavaroiden pakkaamiseen erittäin näppärä laite. Jonkinlainen sulkusysteemi tuossa laitteessa olisi ollut hyvä olla, mutta kumilenkillä sen saa laitettua pienempään tilaan...
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Päivittäisessä käytössä ja toimii hyvin.
- Kuopio, Finland - ()
2/5 Liian pieni kokoinen ja teho ei tunnu ihan riittävän. Toimii jotenkuten niinkuin pitäisi.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Paristokäyttöinen (6xAA) muovipussin sulkija (kuumasaumaus).

Laitteessa metallinen vastuslanka, joka sulattaa suljettavaa muovipussia kiinni halutusta kohtaa. Vaatii kokeilua ja harjoittelua sopivan saumausajan löytämiseksi. Paksumpi muovipussi vaatii pidemmän ajan.

Lanka poltti helposti puhki joitain ohuempia muovipusseja. Laitteen "esilämmitys" (kansi kiinni ilman pussia 10s - 30s ja sitten heti pussin sulkeminen) auttoi tällaisissa tapauksissa jonkin verran. Esilämmitys auttoi myös paksumpien pussien sulkemista, jotka muutoin eivät tahtoneet sulaa riittävästi sulkeutuakseen.

Ei tee veden tai ilmanpitäviä saumoja. Soveltuu mm. erilaisen irtotavaran pussittamiseen tai auki leikattujen pussien sulkemiseen.
- Hartola, Finland - ()

Sellador de Bolsas Plásticas

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Tus alimentos se mantienen más frescos cuando están sellados herméticamente, con este sellador, podrás sellar cualquier bolsa plástica. Dile no al polvo y alarga la vida de tus alimentos secos con este sellador. Si estas planeando un viaje al campo o de picnic y tenéis miedo de que bebidas o alimentos con líquido se riegue en tu bolso, entonces séllalos antes de colocarlos en tu bolso.

 

Especificaciones Técnicas:

 • Opera con 6 baterías AA 1.5V
 • Dimensiones: 260x73x23mm
 • Peso: 190g

 

Contenido de la caja:

 • 1x Sellador
 • 1x Manual (en ingles)

Garantía:

3 meses

Productos similares

Products you might be interested in: