Mirilla para Escopeta | Zoom 3X-9X
Colócale una mirilla zoom a tu escopeta, podrás tener mejor puntería para tu caza. Dentro de la mirilla podrás ver una rejilla roja o verde que no afecta la visión.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Ari L.
    Ari L. (2014-05-10)

5/5 Käytän kiikaria pienoishirviammuntaan ilmakiväärillä. Hintalaatusuhde hyvä. Mielestäni ostos oli hyvä ja suosittelen tälläiseen ammuntaan kyseistä kiikaria. Järeämpään aseeseen en ole kokeillut tätä kiikaria, sillä olen lopettanut metsästyksen.
- Pelsonsuo, Finland - ()
5/5 Radalla piekkarissa, myös mesällä ollessa kokeilin toimi hyvin . Loistava hinta /laatu suhde. Yllötyin positiivisesti laadusta ja optiikan terävyydestä.
- Parola, Finland - ()
4/5 Tilasin ilmakivääriini, tulli halusi karhuosansa, jäi alle 40€ ostohinnaksi.

Paketti jossa saapui ihme että ehjänä, kuplakirjekuori melkein auki ja kiikari pahvilaatikossa ilman mitään pehmusteita. mutta ilmeisen iskunkestävä. Mukana tuli myös kiinnikkeet kiikarille 11mm kiskoon, korkeus joku medium, nekin ihan ok tuntuiset.

Valaistulla ristikolla säädettävä kirkkaustaso 1-4 , kummallakin värillä.

Zoomista iso plussa, ei tohon hintaa saa mistään.

Mukana lappunen jossa kohdistus ohje . Suojakupit ovat läpikatsottavat mutta vääristävät.

Suosittelen. Ainakin vielä.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Hyvä ja edullinen kiikaritähtäin ilmakivääriin gamo whisper fushion. Pieni miinus siitä ettei ole mukana kiikarijalkoja tai -jalkaa. Kiikarinjalkoja löytyi toisesta nettikaupasta 25mm putkenhalkaisijalla 11 kiskolle suht edullisesti. Kiikarissa hyvät ominaisuudet ja ilmakiväärin juuri passeli "putki". Voin omasta puolestani suositella muillekin.

Yt. Jarkka
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Ihan laadukkaan tuntuinen peli. Ei ollut ihan sopiva minun aseseen, mutta sain paikoilleen.
- Lahti, Finland - ()
4/5 ilmakivääriin tilasin ko tuotteen vaikuttaa laadukkaalta mutta kun en havainnut että eihän tässä tullut kiinnikkeitä mukana niin pitää vielä odotella kiinnikkeitä toisesta puljusta valaistu ristikko toimii todella hyvin kunhan ensin vaihtaa patterin itsellä tuli valmiiksi tyhjä patteri joukossa ja säädöt pelittää loistavasti kaikinpuolin loistava tuote muutama miinus valmiiksi tyhjästä patterista :) ja vielä sen verran kiikarin putki on 25mm tiedoksi kiinnikeiden hankintaan
- Seinäjoki, Finland - ()

Mirilla para Escopeta

Zoom 3X-9X

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Colócale una mirilla zoom a tu escopeta, podrás tener mejor puntería para tu caza. Dentro de la mirilla podrás ver una rejilla roja o verde que no afecta la visión, esta rejilla te ayuda a calcular tu puntería. Los lentes están cubiertos de un material repelente de humedad.

 

Especificaciones Técnicas:

  • Zoom: 3x - 9x
  • Diámetro del lente 40 mm

 

Contenido del paquete:

  • 1x Mirilla

Garantía:

6 meses

38.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 43.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares