Mirilla para Escopeta | Zoom 3X-9X
Colócale una mirilla zoom a tu escopeta, podrás tener mejor puntería para tu caza. Dentro de la mirilla podrás ver una rejilla roja o verde que no afecta la visión.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Ari L.
    Ari L. (2014-05-10)

4/5 Olen käyttänyt useissa eri kaliiberisissa kivääreissä ja erittäin tyytyväinen tarkkuuteen ja asteikkoihin. Anschutz kiväärissä jouduin hivenen virittämään jalkoja jotta säädöt riittäisi. Näppärä kiinnittää ja poistaa 11m urajaloilla.

Valomäärä riittää hyvin hämärässäkin. Hyvä ostos.
- Skinnarby, Finland - ()
5/5 Käytän kiikaria pienoishirviammuntaan ilmakiväärillä. Hintalaatusuhde hyvä. Mielestäni ostos oli hyvä ja suosittelen tälläiseen ammuntaan kyseistä kiikaria. Järeämpään aseeseen en ole kokeillut tätä kiikaria, sillä olen lopettanut metsästyksen.
- Pelsonsuo, Finland - ()
3/5 Tähtäin kiikari viipyi kauan matkalla, mutta sain kysellesäni nopeasti tietoa missä se on tulossa. Saadessani tuotteen käteeni olin yllättynyt, että siinä luki kupeessa tunnettu tuotemerkki japanista. Päältäpäin siisti, ja säädöt liikkuivat kohtuullisesti. Tähtäinkuvaan en ollut aivan tyytyväinen, mutta varmasti hintaan suhteutettuna tyydyttävä. Kuva oli hieman sävyisen harmaa, mutta niinhän alkuperäistä japanilaistakin Tascoakin metsästäjät nimittävät savulasiksi. En ole vielä kiinnittänyt aseeseen, mutta taidan valita ilmakiväärin mihin sen kokeeksi kiinnitän.

Jokke Haminasta
- Hamina, Finland - ()
5/5 Radalla piekkarissa, myös mesällä ollessa kokeilin toimi hyvin . Loistava hinta /laatu suhde. Yllötyin positiivisesti laadusta ja optiikan terävyydestä.
- Parola, Finland - ()
4/5 Tilasin ilmakivääriini, tulli halusi karhuosansa, jäi alle 40€ ostohinnaksi.

Paketti jossa saapui ihme että ehjänä, kuplakirjekuori melkein auki ja kiikari pahvilaatikossa ilman mitään pehmusteita. mutta ilmeisen iskunkestävä. Mukana tuli myös kiinnikkeet kiikarille 11mm kiskoon, korkeus joku medium, nekin ihan ok tuntuiset.

Valaistulla ristikolla säädettävä kirkkaustaso 1-4 , kummallakin värillä.

Zoomista iso plussa, ei tohon hintaa saa mistään.

Mukana lappunen jossa kohdistus ohje . Suojakupit ovat läpikatsottavat mutta vääristävät.

Suosittelen. Ainakin vielä.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Hyvä ja edullinen kiikaritähtäin ilmakivääriin gamo whisper fushion. Pieni miinus siitä ettei ole mukana kiikarijalkoja tai -jalkaa. Kiikarinjalkoja löytyi toisesta nettikaupasta 25mm putkenhalkaisijalla 11 kiskolle suht edullisesti. Kiikarissa hyvät ominaisuudet ja ilmakiväärin juuri passeli "putki". Voin omasta puolestani suositella muillekin.

Yt. Jarkka
- Helsinki, Finland - ()

Mirilla para Escopeta

Zoom 3X-9X

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Colócale una mirilla zoom a tu escopeta, podrás tener mejor puntería para tu caza. Dentro de la mirilla podrás ver una rejilla roja o verde que no afecta la visión, esta rejilla te ayuda a calcular tu puntería. Los lentes están cubiertos de un material repelente de humedad.

 

Especificaciones Técnicas:

  • Zoom: 3x - 9x
  • Diámetro del lente 40 mm

 

Contenido del paquete:

  • 1x Mirilla

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: