TireGauge | Medidores de Neumáticos
Mide el aire y la presión de tu neumático con este medidor. Simple de usar y seguro, solo tienes que conectar la boquilla con tu neumático y presiona para que el indicador te diga cuanto aire/presión tienen.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tuoppi
    Tuoppi (2015-05-28)

4/5 En ole testannut muita mittareita vastaan joten tarkkuudesta ei tietoa. Pinenikokoinen ja näppärä pidettävä mukana. Koteloon kun lisäsi fylliä niin ei pääse liikkumaan kotelon sisällä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Rengaspainemittari ajaa asiansa hyvin. Tuote on jämäkän oloinen ja ensitestauksella näyttää johdonmukaisia tuloksia. Mittarin lukema pitää vielä tosin varmistaa jollain edustavalla mittarilla. Plussaa viisarista, joka jää paikalleen korkeimpaan mitattuun paineeseen. Viisarin saa kätevästi palautettua nolla-asentoon napista painamalla. Välillä oli hieman vaikeuksia saada renkaan venttiiliä ja mittarin suuaukkoa satutettua kohdilleen, mutta tämä taitaa olla melko normaali juttu rengaspaineita mitattaessa.
- Sulkava, Finland - ()
3/5 Hyvän kokoinen ja hintainen rengaspainemittari. Ei hirveän laadukkaan oloinen, ensimmäisellä käyttökerralla lukema jäi näyttöön eikä suostunut nollautumaan nollauspainikkeesta vaikka parikymmentä kertaa painoin, kotona sitten vielä kokeilin muutaman kerran nollausta ja alkoi jostain syystä yhtäkkiä toimimaan, nyt pari kertaa toiminut ihan kiltisti. Lukema about 10% alakanttiin verrattuna huoltoaseman mittariin, mutta en tiedä kumpi on oikeassa, eikä tuosta haittaa ole kun vain muistaa (lisäksi pieniä roskia mittarin lasin alla). Plussaa metallisesta rungosta ja kotelosta jonka kanssa kestää varmaan työkalujen seassa paremmin.
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Yritin käyttää rengaspainemittarina, mutta kun ei toimi!

Näyttää 1barin liian vähän ! Kun renkaassa on alle kahden baarin, ei näytä mitään. Palautan pikapuolin. Tuohon hintaan, ei voinut odottaakaan kovin hienoa, mutta pitäisi sen kuitenkin toimia.

Oli myös pakattu huonosti, laatikkoon ilman pehmikkeitä. Toimimattomuus saattaa johtua kuljetusvauriosta?
- Joensuu, Finland - ()
4/5 aivan tavallinen rengaspainemittari. onnistuin sen jo jonnekin hukkaamaan ennenkuin ehtin verrata tarkkuutta huoltarin mittariin, mutta ensikokemuksen perusteella vaikutti toimivan. Ei mitenkään erityisen halpa tai kallis.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Toimiva,tarpeellinen laite.
- Soini, Finland - ()

TireGauge

Medidores de Neumáticos

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Mide el aire y la presión de tu neumático con este medidor. Simple de usar y seguro, solo tienes que conectar la boquilla con tu neumático y presiona para que el indicador te diga cuanto aire/presión tienen.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 7x4x13cm

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares