Reloj LED Digital | Con Termómetro
Si requieres ver la hora a toda hora en tu coche, pues este es el ideal. Además de que tiene termómetro que lee la temperatura dentro y fuera de tu coche.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Timo J.
  Timo J. (2015-07-26)
 • Foto del producto de Aleksi P.
  Aleksi P. (2015-01-18)

5/5 Kotona mukava yöpöydällä. Siinä olevan valon, joka sammuu automaattisesti muutaman sekunnin kuluttua, avulla näkee pimeässä sekä kellonajan että lämpötilat ulkona ja sisällä. Ei kuluta paljon paristoa.
Reima M. - Järvenpää, Finland - ()
5/5 No nyt riittää virtaa jakaa muillekkin jotka sitä tarvitsevat, latasin tämän kännykän pariviikkoa sitten ja vieläkin on virtaa puhua vaikka kuinka. Näin pimeänä aikana tarvii valoa ja nyt sitä löytyy aina tarvittaessa ja läheltä ja kuuluvuus on tällä kännykällä on mainio. Tosi hyvä ostos, suosittelen kaikille.
Paavo U. - Rautavaara, Finland - ()
4/5 Tilasin naapurille asuntoautoon ja on kuulemma toiminut ihan hyvin. Ulkolämpötila ei näytä aina oikeata arvoa mutta se johtuu ulkoanturin huonosta sijoituspaikasta. Hintaan nähden ihan kelvollinen.

Paavo. Lahti.
Paavo P. - Lahti, Finland - ()
4/5 Muuten aivan hyvä ja tuntuu olevan laadukaskin ,mutta valo palaa vain muutaman sekunnin ,joten sitä ei edes aina ehdi nähdä pimeällä ..
Tasse1 - Tornio/, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii ja laadukkaan oloinen, mittaa pakkasen "vain" -20 C!
Pertti K. - Sysmä, Finland - ()
4/5 Toimiva peli. Itse asensin matkailuautoon. Hetkinen meni pähkäillessä kellon ja päiväyksen asettamista, koska ohjeet ovat vain ryssäksi. Mutta kyllä se siitä kun aikansa räpeltää. Selkeä näyttö. Toivotaan että kestää.
Heikki P. - Pieksämäki, Finland - ()

Reloj LED Digital

Con Termómetro

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

Si requieres ver la hora a toda hora en tu coche, pues este es el ideal. Además de que tiene termómetro que lee la temperatura dentro y fuera de tu coche.

Especificaciones:

 • Tamaño de la pantalla: 8.2X3.8cm
 • Tamaño total: 8X10.5cm
 • Resolución de visualización de la temperatura: 0.1 ° C -4 ° C
 • Frost alarma: (Temperatura) -1 grados centígrados a 4 grados Celsius
 • Color: Negro

19.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares