Objetivo Universal 3en1 con Clip
Mejora la calidad de la cámara incorporada en tu móvil, con este objetivo o lente universal; su diseño de clip te dejará ajustarlo en cualquier modelo de móvil.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Heli P.
  Heli P. (2016-11-09)
 • Foto del producto de Anssi L.
  Anssi L. (2015-11-07)
 • Foto del producto de Pihlaja
  Pihlaja (2014-12-11)
 • Foto del producto de Pihlaja
  Pihlaja (2014-12-11)
 • Foto del producto de Lassi H.
  Lassi H. (2014-06-12)
 • Foto del producto de Asko S.
  Asko S. (2014-03-05)
 • Foto del producto de Asko S.
  Asko S. (2014-03-05)

5/5 puhelimessa olen käyttänyt tuotetta ja tuote on tuntunut todella hyvältä ostokselta. Tuotteen laatu is best :) ostokseeni olen todella tyytyväinen ja suosittelen muillekkin.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Tuote oli parempi kuin osasin odottaa! Luulin halvemman linssin oston heikentävän kuvan laatua, mutta näin ei ollutkaan. Olen ollut todella tyytyväinen tähän tuotteeseen! Syy miksi annoin käytettävyydestä vain 4/5 tähteä on, että linssit wide ja makro ovat yhdessä, joten pyöritys klipsuun vaikeutuu, mutta sen oppi nopeasti että mihin asti pyöritetään, niiin tämäkään ei enää ole ongelma! Suosittelen!
- Jyskä, Finland - ()
5/5 Aivan huippy tuote erilaisiin kuvauksiin. Innostuin valokuvauksesta todella paljon näiden linssien avustuksella. Edullinen hinta ja nopea toimitus myös ilahdutti. Suosittelen kaikille tuotteen ostoa!
- Parkano, Finland - ()
4/5 Oikein laadukas tuote ja toimii hyvin käyttötarkoituksessaan. Linssin käyttö antaa erilaisia vapauksia puhelimella kuvatessa. Samsungin puhelimissa jää vähän mustaa reunaa kuviin, kun lisnssi on melko pieni.
- Jalasjärvi, Finland - ()
4/5 Monikäyttöinen ja toimiva lisä puhelimeen. Ei toimi kaikissa puhelimissa, jos kamera on "keskellä" puhelinta. Jotkut linssit vääristävät ja jättävät tummat reunat, mutta ne on helppo rajata pois lopullisesta kuvasta. Toimii kaikinpuolin!
- Vaasa, Finland - ()
4/5 kätevä lisälaite , kaksi erilaista linssiadapteria, näillä saa mukavasti laajennettua kännykän vaatimattomia laajakuva ominaisuuksia, kohtalainen kuvanlaatu,hintaansa nähden hyvä plussaa , sopiin kaikkiin kännyköihin ,kuva reunoilta pyöristyy, ja jää pimeäksi,mutta sen voi hyväksyä,ja sen voi jälkikäsittelyllä muuttaa
- , Finland - ()

Objetivo Universal 3en1 con Clip

★★★★★
★★★★★
24 Comentarios

Mejora la calidad de la cámara incorporada en tu móvil, con este objetivo o lente universal; su diseño de clip te dejará ajustarlo en cualquier modelo de móvil. Con este kit de 3 objetivos, podrás tener efectos de Macro, Ojo de Pez (Fisheye) o ángulo amplio (wide angle).

Especificaciones:

 • Objetivo Doble ángulo Macro: 0.67
 • Objetivo Fisheye: 180°

Detalles del paquete:

 • 1x Objetivo Macro
  1x Objetivo Ojo de Pez (Fisheye)
  1x Objetivo ángulo Amplio
  1x Clip Universal
  1x Estuche

Garantía:

3 meses