Linterna de Cabeza 76 LED
De alta tecnología, ultra-brillante fluorescente faros LED, el tiempo de funcionamiento de hasta 100 000 horas.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Marko V.
  Marko V. (2017-07-16)
 • Foto del producto de Marko V.
  Marko V. (2017-07-16)

5/5 Yllättävän tehokas ja kevyt vaikka viekin paljon tilaa. Asensin vahvemman päähineen jotta voi juostessa käyttää. Alkuperäinen päähine hieman köykänen.
- Keminmaa, Finland - ()
4/5 hyvä kun eri tehoja 3 kpl. pimeän varalta autoon tai kotia. tuote tuntui hyvältä, talvella näkee miten toimii pakkasella. hinta laatu hyvä. hyvä ostos. hyvin pysyy päässä.
- Kotka, Finland - ()
3/5 hintaansa nähden ihan käypäinen hiukan painava mutta siihen tottuu valoteho on riittävä eihän sillä tarvitsekaan pitkälle nähdä,laadukkailla paristoilla toimii hyvin talvellakin,hintaansa nähden ihan hyvä ostos
- Nykälä, Finland - ()
1/5 lamppu tuli.aikansa kesti tulla,pakettia avatessa yllätys ,osia puuttuu. paristokotelo oli jäänyt pakkaamatta. Olen odottanut uutta muttei ole kuulunut, ei taida olla suomessa mitään varastoja kun kaikkea saa odottaa pitkään, vai eikö ole ykkös prioriteetti kun on rahat jo saatu.
- Vekaranjärvi, Finland - ()
3/5 tätähän käytettiin nuhvieldin ajovalona. ajo asiansa ja hinta laatu suhde ei tässä tuotteessa toiminut. kylmällä kelillä valo hiipuu äkkiä. muuten ihan sisätiloissa hyvä lamppu
- Kytökylä, Finland - ()
4/5 Omat tarpeeni lampulle on ollut koirien ulkoilutuksessa. Minulla on kaksi mustaa kääpiömäyräkoiraa joita käytän pimeällä pihalla ulkona vapaana ja vaikka koirat on metsään eksynyt niin tämän valon kanssa ne ei häviä näkyvistä. Huonona puolena pitäisin ehkä laatua, mutta minun tarpeisiini täysin sopiva.
- Pieksämäki, Finland - ()

Linterna de Cabeza 76 LED

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

General:

De alta tecnología, ultra-brillante fluorescente faros LED, el tiempo de funcionamiento de hasta 100 000 horas. A prueba de salpicaduras, resistente a los golpes y un diseño duradero. Cómodo de usar, ideal para cuando vayas de campamento, de pesca y otras actividades al aire libre.

 

Características:

 • 53 LEDs de gran alcance, bajo consumo de energía, la edad de hasta 100 000 horas!
 • Cuello ajustable, elástico, para evitar el balanceo de la lámpara.
 • Pilas: 3 pilas de 1,5 V AAA (no incluidas)
 • Junto con el botón de función 4, 27 LED, 48 LED, 76 LED, 76 LED parpadea.
 • Color: plateado
 • Dimensiones: 6,9 cm x 9 cm x 6,9 cm
 • Peso: 151 g

Garantía:

3 meses