Linterna de Cabeza 53 Luces LED
De alta tecnología, ultra-brillante fluorescente faros LED, el tiempo de funcionamiento de hasta 100 000 horas!

5/5 Halvaksi lampuksi todella hyvä kapistus. hihnojen kiinnitys hieman huono, päähän kun laittaa niin yleensä jokin hihna napsahtaa auki, myöskin tämä on todella painava. muuten todella hyvä. valoteho on riittävä.
- Pori, Finland - ()
4/5 Käytän koirien ulkoilutuksessa lamppua. Erittäin hyvä ja valaiseva siihen tarkoitukseen. Lenkillä en käyttäisi, tuskin pysyy päässä kevyellä hölkällä.
- Pieksämäki, Finland - ()
3/5 Hankala ja iso. Ei valotehoa. Parasta kiinnyshihnat kun vaihtaa pienemmän lampun niihin. Ei saa plussaa muuta kuin hinnastaan.......................................................................................
- Mustamaa, Finland - ()
3/5 Aika erikoinen led-otsalamppu. Hinta on halpa ja valoakin tulee suhteellisen paljon. Se, mikä mättää on julmettu koko otsalla. Painoa on suhteettoman paljon pienelle valoteholle. Avasin vahingossa lampun väärin, kun kaikki ohjeet puuttuivat ja melkein rikoin koko systeemin. Sitten huomasin vasta, että paristot tulevatkin pieneen tilaan lampun takana. Autossa hyvä laite olla syksyllä varmuuden vuoksi. Ei sovi jokapäiväiseen käyttöön painon ja koon vuoksi, mutta hinta on sopiva sellaiselle laitteelle, jonka voi jättää auton peräkonttiin ja ottaa sieltä sitten tarvittaessa esille.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Led-otsalamppu on todella tehokas, valaisee pikku kylän samalla :) . Virtapainike näppäin vain irtosi herkästi, mutta avasin valo-osan ja laitoin näppäimen paikalleen, pienen muovisen lätyskän ja laite toimii taas moitteettomasti.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimiva vehje. Aika mokkelo, eikä valovoima ole ledien määrään nähden häävi, mutta hintaan nähden varsin pätevä kapistus.
- Alastaipale, Finland - ()

Linterna de Cabeza 53 Luces LED

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

General:

De alta tecnología, ultra-brillante fluorescente faros LED, el tiempo de funcionamiento de hasta 100 000 horas!
A prueba de salpicaduras, resistente a golpes y un diseño duradero. Cómodo de usar, indispensable para usted con el uso de su pasatiempo como la pesca, el senderismo o acampada.

 

Características:

  • 53 LEDs de gran alcance, bajo consumo de energía, la edad de hasta 100 000 horas!
  • Cuello ajustable, elástico, para evitar el balanceo de la lámpara.
  • Baterías:3 x 1,5 V pilas AAA (no incluidas)
  • Junto con el botón de función 4: 10 LEDs, 27 LEDs, 53 LEDs, 53 LEDs intermitentes.
  • Color: plateado
  • Dimensiones: 8,5 cm x 6,5 cm x 7 cm
  • Peso: 161 g

Garantía:

3 meses