Tarjeta de Memoria SD 64GB Kingston Class 10
Tarjeta SD de memoria Kingston, 64GB Clase 10, con transferencia de datos de 10 MB por segundo.
 • Tarjeta de Memoria SD 64GB Kingston Class 10
 • Tarjeta de Memoria SD 64GB Kingston Class 10
 • Tarjeta de Memoria SD 64GB Kingston Class 10

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Juhani L.
  Juhani L. (2018-11-27)
 • Foto del producto de Juha K.
  Juha K. (2015-08-17)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Kyseinen kortti on kamerassa käytössä ja muistia tuntuu riittävän. Siihen on tallennettu kuvaa ja videoita. On nyt ollut käytössä reilun kuukauden.
- Välijoki, Finland - ()
4/5 Kortti toimi , mutta varkaat vei koko kameran, joten varmasti sille on jatkossakin käyttöä. Kortin hinta oli sama kuin olisi hakenut paikallisesta alan kaupasta , mutta lienee sama tuotekin oli kyseessä.
- Hämeenkoski, Finland - ()
5/5 Tämä muistikorttihankinta tapahtuikin jo aikoja sitten. Arvostelu on unohtunut, mutta kun nyt karhuttiin niin kirjoitan muutaman sanan. Kortti on pelittänyt ihan odotusten mukaan. Käytän sitä E-villeltä ostetussa riistakamerassa, jolla kuvaan pääasiassa oman pihan lintujen ruokintapaikan lintuja.
- Polvijärvi, Finland - ()
5/5 Muistikortti on hyvä. Hyvin toiminut kamerassa. 80mt/s on nopea enkä ole löytänyt kortista moitittavaa eikä hintakaan ollut muihin kauppoihin nähden huono. Suosittelen.
- Säynätsalo, Finland - ()
5/5 Hd video cameraan ostin ja on hyvin toiminut. Pitää videot sisällään ja antaa vielä siirtää koneellekkin. Upposi paikalleen kerrasta ja siellä tuntuu edelleen pysyvän.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Meni digijärjestelmäkameran käyttöön, nyt korkeimmalla laadulla mahtuu kameran laskurin mukaan yli 9999 kuvaa kortille. Tunnettu laatumerkki kohtuu hintaan.
- Helsinki, Finland - ()

Tarjeta de Memoria SD 64GB Kingston Class 10

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

This product is currently unavailable from this warehouse
You can order from

Or you can search for products
 • Lifetime warranty
 • 30 day return policy

Kingston es pionero en tarjetas de memoria y dispositivos de almacenamiento con más de 20 años de experiencia. Las tarjetas de memoria Kingston SDHC pueden utilizarse en muchas cámaras de fotos y de vídeo. Selecciona la capacidad de acuerdo a tus necesidades, pero es mejor tener la mayor. ¡No quieres quedarte sin fotografiar tus vacaciones por no tener espacio!

Esta tarjeta de memoria Kingston clase diez de alta velocidad es perfecta para cámaras digitales, SLR y algunos tablets y móviles. Podrás almacenar vídeo en Full-HD. La categoría o clase depende de la tasa de transferencia en megabytes por segundo.


Especificaciones:

 • Modelo: Kingston SDHC
 • Capacidad: 64 GB
 • Velocidad de la tarjeta: Class 10, 10MB/s
 • Ideal para: cámaras, móviles, tablets y otros.

Garantía:

Tiempo de Vida

Productos similares

Products you might be interested in: