Extremo Linterna Solar
Esta linterna no es las comunes que puedas encontrar en cualquier tienda, esta linterna se puede cargar con energía solar, debido a los paneles solares incorporados, además que puedes cargarlo con energía eléctrica.

4/5 Hyvän valon ja kuvion antaa. Mukana ei tullut verkkovirta laturin adapteria. Aika kevyt, jos auton sivu ikkunaa rikki yrittää saada kestää tai ei...varmasti ei voi sanoa. Pelkkänä lamppuna hyvä. Ei ole sos mahdollisuutta.
- Lievestuore, Finland - ()
2/5 Nyt tuli pettymys. Aurinkopaneeli irtoa herkästi. Muutenkin laatu on heikohko. En voi suositella kenellekään. Hintakin oli mielestäni aivan liian kova nyt, kun vertaa tuotetta kustannuksen.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Tilasin tuotteen auton vakiovarusteeksi, turvallisuutta lisäämään. Hintaansa vastaava tuote, joka ajaa juuri tarkoituksensa. Ei mitenkään erityisen loistava, mutta tuiki tarpeellinen turvavaruste kuitenkin.
- Tampere, Finland - ()

Extremo Linterna Solar

★★★★★
★★★★★
3 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Esta linterna no es las comunes que puedas encontrar en cualquier tienda, esta linterna se puede cargar con energía solar, debido a los paneles solares incorporados, además que puedes cargarlo con energía eléctrica. Si te quedasteis estancado en tu coche, puedes usar su cabeza para romper el vidrio sin ningún problema.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 19.5x6cm

Detalles del paquete:

  • 1x Linterna
    1x Cargador
    1x Cargador de Coche

Products you might be interested in: