Bolso Mensajero | Compartimientos Múltiples
Este bolso mensajero es ideal para cuando vayas de viaje, ya que tiene varios compartimientos para colocar tu monedero, móvil, pasaporte, cámara, laptop y otros. Muy practico y útil.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Anssi L.
  Anssi L. (2015-11-01)
 • Foto del producto de Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-10)
 • Foto del producto de Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-10)

5/5 Matkalla hyvä. Sopiva miesten käsilaukuksi, sopii kuitenkin tabletti ja paljon muuta tavaraa, passit ym. Eli voi ottaa lentokoneeseen käsimatkatavaroiden lisäksi. Laatu on todella hyvä, on ollut monella reisulla mukana, kulumisen jälkiä ei näy ja vetokejut pelaavat edelleen hyvin. Materiaali on tukevaa ja lujaa, ennemminkin repuista tuttua materiaalia.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä laukku ulkomaan reissuilla. Paljon erilaisia lokeroita, jotta tavarat pysyvät järjestyksessä. Hyvä materiaali, mutta ei kalliin näköinen, jotta kiinnostaisi varkaita
- Kerava, Finland - ()
5/5 kestävä ja erittäin näppärän kokoinen ja siisti laukku sopii niin miniläppäristä tabletillle tai vaan vaikka ihan perus mukana kannettavien tavaroiden säilyttämiseen.
- Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Laukku on tilava ja monikäyttöinen. Laukku on ollut arkisessa käytössä, lokeroita on ollut riittävästi ja niissä on pysynyt tavarat hyvin. Laukku on vastannut odotuksia ja ollut kestävä, sanoisin että hintansa väärtti.
- Oitti, Finland - ()
3/5 Laadukas ja siisti olkalaukku! Tästä laukusta huomasi, että laadusta tuli maksaa. noin 30e maksanut tuote oli laadukas, mutta aivan hieman liian pieni. Muutama sentti lisää nii sisään mahtuisi A4 kokoisia papereita. Vähän siis epäkäytännöllisen kokoinen. En voinut käyttää koululaukkuna liian pienen koon takia.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote. Erityisesti runsas määrä taskuja auttaa pitämään sisällön järjestyksessä. Isoon taskuun mahtuu eväät. Myös avaimelle tarkoitettu lenkki on kätevä. Kangas vaikuttaa kestävältä ja vetoketjut toimivat hyvin. Hihna voisi olla ehkä hieman pidempi, mutta ei haittaa liiaksi
- Espoo, Finland - ()

Bolso Mensajero

Compartimientos Múltiples

★★★★★
★★★★★
20 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Este bolso mensajero es ideal para cuando vayas de viaje, ya que tiene varios compartimientos para colocar tu monedero, móvil, pasaporte, cámara, laptop y otros. Muy practico y útil.

Especificaciones:

 • Material: Canvas
 • Dimensiones: 30x10x26cm
 • Colores: Blanco, Negro, Café, Caqui

29.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs
Next shipment is in about 5 hours 18 minutes and 00 sec

Productos similares

Products you might be interested in: