Cinturón para la Salud | Cuello
¿Sufres dolores o problemas en tu cuello? Pues usa este cinturón que te ayudara a mejorar tu postura y alivia tu dolor.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Eija H.
    Eija H. (2017-02-07)

4/5 Näppärästi niskaan kietoutuva terveysvyö. Enpä tiedä, onko tästä minulle mitään terveyshyötyjä mutta ei varmaan haittaakaan? Lämmittää toki. Eipä ollut suuri investointikaan.
- Turku, Finland - ()
5/5 Jokailtaisessa käytössä talvisin kun pyöräillessä viimaa tulee niskaan ja tarkkuustyössä niska väsyy. Lämmittää sopivasti alimman selkä nikaman ja niskan. Niskajäykkyys lähtee ja tulee lämmin olo. Kokeiltu myös käsivarteen tenniskyynärpähän koska tehokkaasti lämmitti niskan useammalla hoitokerralla parempi.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Ei tue mun niskaa, mutta lämmittää hyvinkin tuon hinnan veroisesti. Kannatti hankkia vaikka petyin mun kohdalla niskan tukemisjäykkyysasteeseen. Ei liian huomiota herättävä. Kun on kurkku kipeä, tahdon laittaa ihan siksikin kaulaan.
- Turku, Finland - ()
1/5 Tilasin muutaman samantien, kun niin halpoja. Kuumottaa niskaa pirusti, jos pitää yli 10min, tai mulle riitti 5min. Kai sen kuuluukin toimia noin, aika epämiellyttävä mulle...
- Eteläinen, Finland - ()
2/5 Luokattoman huono tuote. Kooltaan todellakin liian pieni, ei sovi eurooppalaiselle ruumiinrakenteelle. Sisällä olevat nystyt sijoitettu miten sattuu, ei ole mitään yhteyttä kehoon. Ommeltu sutaisemalla ja langan pätkiä roikkuu ja saumat vinosssa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuote sopii hyvin jatkuvan kiputiloihin hoitoo...itellä on niskakipu onnettomuuden jälkeen ja tämä tuote toimii paremmin kun särkylääkkeet. Tuote tuntuu hyvältä ja lämmittää mukavasti.suosittelen kaikille
- Lappohja, Finland - ()

Cinturón para la Salud

Cuello

★★★★★
★★★★★
23 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
¿Sufres dolores o problemas en tu cuello? Pues usa este cinturón que te ayudara a mejorar tu postura y alivia tu dolor. El cinturón está hecho con iones negativos infrarrojos que penetran tu piel mejorando la circulación de la sangre, activando células, mejorando el metabolismo y regulando el sistema nervioso de tu cuerpo, además que activa las endocrinas.

Especificaciones:

  • Material: tela 600D
  • Dimensiones: 51.5cmx9.5cm
  • Parche caliente: 11cmx8.5cm

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 4.95
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs
Next shipment is in about 10 hours 17 minutes and 00 sec

Productos similares

Products you might be interested in: